mandag den 19. maj 2014

Opdatering på mini-minidrivhusene

For en måneds tid siden viste jeg mine mini-minidrivhuse på dette blogindlæg. Mit hvide bed så sådan ud:Ikke kønt, men et forsøg på at så sommerblomster og undgå at luge dem væk.

Nu er frølingerne kommet op, og jeg kan ikke længere holde ud at se på de der ølkrus! Så nu er krusene væk, men for at passe på de små planter har jeg markeret dem med buer af grene. Så undgår jeg forhåbentlig at luge dem væk ved et uheld!

 
 
De "smukke" blå pletter er sneglegranulat....

7 kommentarer:

 1. Ja. Jeg kunne godt kende de blå prikker ;-) Dine små bure er meget kønnere end ølkrusene! De er faktisk rigtigt kønne!

  SvarSlet
 2. Helt enig, Nana! Ja, burene er lidt søde! Hvorfor mon sneglegranulat er blåt - det da heller ikke særlig pænt, og sneglene er vel ligeglade?

  SvarSlet
 3. Nu er jeg nysgerrig Frede, vil du bruge ølkrus til næste år igen eller......

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmmm, det ved jeg ikke rigtig. I så fald tror jeg, jeg skal lidt før i gang. Til ærteblomsterne vil jeg dog helt sikkert gøre det - de står så fine og kraftige efter starten i ølkruset :-)

   Slet
 4. Hvor er de små stativer hyggelige, den ide hapser jeg;-) hvad har du sået?

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg kan ikke huske det - typisk. Frøposerne har jeg liggende et eller andet sted..... Men jeg ved, der er 5 slags, de er hvide eller grønne, og 3 af dem er dild, stolte kavalerer og ærteblomster. Nogen har ikke spiret, men jeg genkender de 3 navngivne her, så må vi se, hvad resten er :-)

   Slet