torsdag den 7. august 2014

I år bliver alting anderledes

I går var det min sidste feriedag i denne omgang. Nu kalder skoleklokken igen for både ungerne og mig!
I år bliver august dog markant anderledes. Normalt er det den måned, som er mest stresset pga. kombinationen af start på arbejde, børnenes skolestart og høstarbejdet samt opstarten af div. fritidsaktiviteter bare er og bliver en stor mundfuld. Det plejer at gå ud over min have, som i august bliver mat, kedelig og forsømt. Men i år er alting anderledes! Høsten er overstået inden ferien er slut, og der er ro på herhjemme - så jeg glæder mig til også at få tid i haven.

Jeg var helt alene hjemme hele dagen i går - ungerne var på last minute ferie, og manden på høstarbejde andetsteds - så jeg fik gjort noget af det, som normalt forsømmes i haven i august: der blev klippet hæk og slået græs. Så nu er jeg allerede foran på point!Liljerne i hønseskovbedet er ved at vise farve

 
Magnoliaen blomstrer igen


 
Der er få, men skønne blomster i mine hortensia Hvem får mon først fingrene i de lækre brombær?
 
 5 kommentarer:

 1. Skønt for dig, at du er kommet lidt foran, det er altid godt, for det der er gjort stresser i hvert tilfælde ikke :-)
  Det er sjovt at din magnolie blomstrer så fint igen :-)

  SvarSlet
 2. Hej Frede.Dejligt at du er med i haven..............så du kan starte arbejdet uden stres.
  Og sjovt nok så har jeg også lige opdaget en del blomster i min magnolie..................det har jeg aldrig haft før.
  Men vil da lige sige at alle mine hortensia blomstre helt overstadigt i år.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 3. Ja så er der da en fordel ved at alt er så tidligt, så kan du få tid til at nyde haven i august også. Det er en sen lilje du har, mine er ved at være færdige.

  SvarSlet
 4. Lyder skønt for jer alle:-) Og et flot billede det første! Har allerede spist en del brombær i skoven, her var jeg den første, men også den der går flest ture. Kunne du virkelig dy dig for at smage på sagerne når du nu alligevel stod der med kameraet...........:-P

  SvarSlet
 5. Hvor dejligt ar være lidt foran. Der ser så fint ud i din have. Her er vi endnu ikke begyndt at høste, for vores korn er ikke modent. Min mand har dog haft gang i mejetærskeren ved nogle af naboerne, som havde noget som var høstklart.

  SvarSlet