søndag den 1. februar 2015

Veloverstået weekend!

Nu sidder jeg her og kan gøre status over mit første forsøg på at sælge mine ting. Og lad mig slå fast med det samme: det har været sjovt, spændende og givet smag på mere af den slags! Messen har været velbesøgt, og jeg har haft mange kunder i butikken. Nogen har kigget, andre har købt og mange har kommenteret og spurgt til tingene.
Nogen af de ting, som jeg troede, ville være et hit, har slet ikke solgt - og andre ting, som jeg var i tvivl om, kunne sælges, blev revet væk! Jeg har mødt rigtig meget begejstring og ros - det er lige til at blive høj af!
Noget af det rigtig sjove var at hilse på nogle af mine blogfølgere og bloggere, som kiggede forbi. Tak for jeres besøg - og fordi I gav jer til kende! Det var mægtigt hyggeligt at hilse på jer!

 
Lørdag formiddag lidt før kl. 10. Vi er klar!
 
 
 
  Den absolutte bedste sællert var løgblomster pakket i avispapir farvet med kaffe og holdt fast af en snor. Dem kunne jeg have solgt mange flere af - og det var egentlig bare en måde at klæde de sidste potter lidt festligt på, da jeg var færdig med at plante...
 

 
 
Jeg havde en rigtig fin placering i hallen, og tingene på Haughus Gods fungerede bare.
Så det har været en skøn oplevelse!


23 kommentarer:

 1. Det ser hyggeligt ud,det glæder mig der var gang i forretningen Brita

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Brita - det var rigtig hyggeligt og tiden bare fløj af sted!

   Slet
 2. Flot bod du havde fået stillet op. Jeg kender det så godt fra min egen lille bod til jul og påske...det er næsten umuligt at forudse, hvad det er folk er interesseret i at købe.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da ganske umuligt at regne ud, hvad folk falder for. Man må vist bare have lidt forskelligt! Tak for de fine ord, Rita.

   Slet
 3. Tillykke med din debut:-)))) og Super skøn stand Frede, kæppene med fyrkuglen er lige mig! Kender godt den med at blive helt høj og meget meget glad af begejstrede udbrud fra de besøgende, det giver lige en ekstra lyst, og en tilkendegivelse i at det er i orden, det man selv er så glad for.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Opstillingen med birkekæppene og kuglen faldt i manges smag! Og ja, man får da masser af lyst til at gøre det her en anden gang igen!

   Slet
 4. Tillykke med den succesfyldte weekend, dejligt at se og høre det var en god oplevelse. Især efter al den arbejdsindsats med at forberede og gøre klar. Man ved jo aldrig, hvad det går... Det var en flot stand du havde fået lavet med vidunderlige ting. Synd man ikke lige kunne komme forbi.. Hav en vidunderlig uge. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak,Tina for de pæne ord! Der er meget arbejde før og en del forberedelse - og man skal absolut ikke tænke timeløn. Men det er fedt at lave noget, som andre kan li'!

   Slet
 5. Flot stand - godt det var en succes.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det var en dejlig weekend.

   Slet
 6. Ej, hvor ser det fint ud! Og det lyder til at have været alletiders oplevelse :-) Godt at høre!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var en god oplevelse - det bliver nok ikke sidste gang, men nu skal jeg og familien vist lige ha' vejret igen - det har været lidt hektisk!

   Slet
 7. Hej Frede.Dejligt at høre at du havde en rigtig god messe.......................og også fik solgt en del af alle dine fine ting.
  Flot stand du viser..............og at det også var sjovt er jo bare en ekstra bonus.
  Rigtig god dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der var masser af bonus denne weekend - godt at tænke på!

   Slet
 8. Hej Frede
  Hvor var det godt det var en god oplevelse. Det er herligt når det man laver også er en succes hos andre.
  Din stand er også flot. God ide den med potterne og avispapiret ..:o)
  Kh fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Den med avispapiret kom bag på mig - så enkelt, men meget effektfuldt og salgbart! Tak for dine pæne ord - jeg labber fortsat ros i mig, det er herligt!

   Slet
 9. Kære Frede, dejligt at du havde en god messe og oplevelse og jeg kan se at du har mange fine ting. Hvad der hitter og hvad der ikke hitter, det er altid svært fordi vi er så forskellige, men hovedsagen er at du hyggede dig og fik masser af ros, selvfølgelig skal der sælges noget ellers hænger de ikke sammen. Så håber at det der er tilbage er noget du selv kan bruge, kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu har jeg fået vinter/forårskranse på mine egne døre - det har jeg jo ikke haft tid til at lave, men de kom med hjem igen, så nu giver de glæde hos os. Jeg har fået mine udgifter dækket og lidt til. Og det er fint, det er ikke for at tjene penge, jeg står der, men det er en udfordring for mig selv - og så blev det også til et spark til selvtilliden! Optur!

   Slet
 10. Godt gået, Rigtig fin stand, dejligt at få afprøvet det man har drømt om, og endnu bedre at du kunne lide det. Så er der sikkert mange der i fremtiden vil få glæde af dine kreativiteter.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Anette - ja, det bliver vist ikke sidste gang, jeg stiller op - tænker faktisk på at reservere en stand til julemarkedet allerede nu, for det har været nogle gode timer både før og under messen. Man får jo blod på tanden!

   Slet
 11. Sikke en flot stand. Det må have været en dejlig oplevelse. Der er nu noget specielt ved at sælge sine ting. Du laver nogle rigtig fine ting, og jeg er begyndt at kigge ind mere og mere ofte :-)
  vh/Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de pæne ord - dejligt, du kan inspireres her. Det var en rigtig god oplevelse, som må prøves igen.

   Slet
 12. Dejligt det blev en god oplevelse :-)
  Jeg kunne desværre ikke når derud, men måske en anden gang.
  Det er altid svært at vide, hvad folk er vilde med. Hvis man vidste det på forhånd, var det hele meget nemmere ;-)

  SvarSlet