onsdag den 7. oktober 2015

Godt vejr

Først på ugen var det stadig godt vejr, så vi havde travlt med at blive færdige til at så græsfrø i vores 'nye' del af haven. Der blev sat af til bede og hæk, og derefter gik bondemanden i gang med at så og rive græsfrøene ned. I dag har det regnet, så nu er det bare at vente på det grønne græs.

Der er afsat 2 bede med en græssti imellem. Det er tanken, at det skal være staudebede, men i det bed tættest på den nye hæk skal der også være lidt robuste buske til at danne lidt læ og bryde vinden.

 
Rundt om hængebirken er der afsat et bed, som skal fyldes med hosta og bregner samt et par buske. Nærmest kameraet er der blevet plads til et bed, hvor 2 rhodoer og en hortensia fik lov at blive. Her vil jeg også gerne have en stjernemagnolie.
 
 Her ser man måske tydeligst, hvordan de nye græsstier skal løbe samt bedet foran hængebirken, hvor der skal være hostaer.

10 kommentarer:

 1. Det er et flot stykke arbejde I har udført, nu er det bare og vente.... nå ja, og så lige plante lidt hist og pist!! ;o)

  SvarSlet
 2. I am sure it will be very nice but first you have to wait.......and that will take some time because we're going into fall and winter. But this certainly will be a very promising piece of garden. Looking forward to see it next year.

  SvarSlet
  Svar
  1. That's it about gardening - you don't really see the result untill the next year!

   Slet
 3. Det må være en drøm at have så meget plads at boltre sig på :o) det stykke er jo på str med min kolonihave. Det bliver da super godt og man kan allerede nu se det for sit indre blik.
  Hilsner far Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, jeg er glad for, at du kan se det for dig! Jeg synes nemlig, det er en smule angstprovokerende med alle de muligheder....

   Slet
 4. Det skal nok blive godt :-)

  SvarSlet
 5. Det ser godt ud! Nu skal du bare i gang med at plante!

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - det er den virkelig sjove del!

   Slet