søndag den 1. november 2015

Levende lys og hygge


Nu er vi alvor trådt ind i skæret af de levende lys - vi er startet på november og har lagt den største del af havesæsonen bag os for i år. Her står de levende lys i lysestager fra Claus Dalbys julekollektion sammen med et par artiskokker og en patineret dåse i kobber.

Det er skønt med de levende lys - både inde og udefra.

 
Men selvom skumringen og de lange aftner indbyder til indendørs hygge, er der stadig dejlige dage med fine temperaturer, lys og luft. Lørdag var hele familien i sving i gård og have, og sammen fik vi revet store mængder blade sammen. Alle blade er endnu ikke faldet ned, men det var helt sikkert det store træk.
 
Her søndag formiddag havde vi gæster - og tænk at kunne plukke en stor buket dahlia i haven til at pynte på bordet her 1. november - de bliver bare ved og ved.....
 Weekenden har også budt på en smule Halloween i form af en enkelt husheks og en stor edderkop ved navn Arthur.

Arthur har slået sig ned over spisebordet og bidrager til hyggen.

7 kommentarer:

 1. Der er godt nok både hygge og uhygge hos dig ;-) ser ud til at have været en dejlig weekend. Kh Tina

  SvarSlet
 2. Ja, det er rigtigt hvad Tina siger: Jeres weekend ser både hyggelig og uhyggelig ud :-) Jeg er glad for at jeg ikke er løbet ind i Arthur!

  SvarSlet
 3. Hej Frede.Ja !!! tiden er kommet til de levende lys..................og lidt Halloween skal jo også fejres.
  Smuk buket dahlia du viser.Fantastisk her d.1/11.
  Og masser af blade er der også her................venter lige på at de sidste falder ned før de bliver revet ind i bedene.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 4. Arthur er da så stor at man kan få øje på ham...håber ikke han begynder at lave spind.
  Ser ud til at det har været en dejlig weekend.
  God uge.

  SvarSlet
 5. Puh...det var dog lige godt den klammeste husedderkop jeg har set længe.... ;)
  Jeg er så småt gået i gang med at tage mine dahliaer op. Jeg har ikke været så tilfreds med dem...men det er jo mest min egen skyld, da deres krukker har været for små OG jeg ikke har gødet dem. Har derfor også besluttet, at dahliaerne skal sættes ud i bedene næste år....og så gider jeg ikke grave dem allesammen op igen til efteråret. I stedet vil jeg prøve at dække med halm. Overlever de er det fint, hvis ikke, tja, så må jeg bare indkøbe nye. Det her bøvl med optagning, tørring og opbevaring er ikke nemt, når man har så lidt plads som jeg har. (Eller også er det fordi jeg køber for mange dahliaer...haha.)

  SvarSlet
 6. Your house looks very cozy with the candles in the dark. Dahlias are going on and on, so beautiful, let's enjoy as long as possible. The weather here is still sunny and warm for the time of year.
  Have a nice new week!

  SvarSlet