mandag den 14. april 2014

Brudebuket 3

Denne sidste brudebuket ligner på mange måder de andre 2, men den store forskel for mig lå i, at den skulle bruges for alvor! Det var med bævende hjerte og svedende håndflader, jeg arbejdede med den - jeg er jo amatør.
Brudebuketten var til en jæger, så gommen kom med påfugle- og fasanfjer, som skulle i buketten - desuden var kravet hvide roser og små blå blomster. Der udover kom der liljekonvaller i knop, eukalyptus, græs og salal i.


Skaftet blev omviklet af en rest af kjolestoffet - det blev ret fint, men jeg glemte at tage billeder af det!

8 kommentarer:

 1. Kære Frede :-) Sikke nogle flotte brudebuketter du har lavet! Langt fra amatørniveau!! Jeg har også fået lov et par gange at lave en brudebuket, og genkender godt suget i maven. Det er jo en hel speciel buket til en hel speciel dag!! Mange hilsner Karin

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for roserne! Det er en stor ære at få lov at lave en brudebuket, men jeg tror, jeg skal øve mig lidt mere for at blive mere sikker :-)

   Slet
 2. Hvor er den smuk, og meget personlig. Du er da helt vild dygtig. Det er jo ikke bare det at binde men også at kunne sætte blomsterne sammen så det bliver lige den drøm af en buket som bruden har. Der er ikke noget at sige til du havde sommerfugle i maven.
  Blomsterhilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Det var sjovt at lave, men også et stort ansvar - jeg blev dog også ok tilfreds med resultatet.

   Slet
 3. Kære Frede!
  Hvor er det en yndig og fin buket, og fine farver! Og selv om jeg er en tidligere og meget garvet rotte i faget, så er det altid særligt at lave en brudebuket, det jo en stor dag, og den skal kunne holde til lidt af hvert. Men når jeg har lavet til familie og venner har jeg også været lidt ekstra spændt;-)
  Håber i nyder ferien på Malta, samt brylluppet:-)))
  Hilsner fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt at høre at også garvede blomsterdekoratører har sommerfugle i maven - det havde jeg i hvert fald!

   Slet