tirsdag den 15. marts 2016

En halv times sol

Det er ikke blevet til havearbejde i dag - mortaxaen har haft travlt. Til gengæld har vi været på kirkegården, pigerne og jeg har hjulpet hinanden med at gøre klar til forår også der - vi har plantet hornvioler, så nu er der fint til påske.

Her i eftermiddag blev vi velsignet med en halv times sol, det passede lige med en pause mellem taxaturene - det var skønt at nyde strålerne på turen rundt i haven.


4 kommentarer:

 1. Nå så har I ikke fået mere end os, vi har heller ikke haft fuld sol hele dagen, men vi må nyde den, når den er der.

  SvarSlet
 2. dejligt med sol selvom det er en halvtdiem, så må denne nydes ekstra. Gode billederne med kyssebænken i baggrunden :-)
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Husker godt tiden hvor jeg også var mortaxi flere gange dagligt, det var den tid. Nu er det meste af tiden min egen, og sådan skifter det jo igennem livet, hver tid sin charme og glæder.
  Det ser dejligt ud i din have, badet i sol. Her har vi været så heldige at have solen hele dagen, skønt. Fuglene har sunget og vinden været mild, rigtig forårsvejr.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 4. He he... Ja, mortaxaen skal passes, sådan er det! Det er en fryd at komme i haven lige nu og solens stråler får alle levende væsner på dupperne. Der er en kvidren og en "kommen til" derude... Så skønt. :)

  SvarSlet