mandag den 17. oktober 2016

To-i-én

Der er blevet plantet i mit nye to-i-én bed.
Jeg startede med at plante iris bagerst - det blev til 20 små klumper, som gerne skulle kunne danne et lille blåt hav til sommer, det håber jeg i al fald.

Dernæst fandt jeg alle de stauder frem, som jeg havde tænkt skal stå i det nye flammebed - og så startede det store puslespil, hvor der blev flyttet frem og tilbage med potterne.
Med vilje havde jeg ikke klippet stauderne ned, for det er nu engang nemmere at bedømme højden, når man kan se den! Da jeg var tilfreds, kom de hurtigt i jorden.
Så langt, så godt! Alle stauder er nogle jeg selv havde, eller nogen som er købt af private til plantemarkeder og åben have arrangementer. Der er plads til et par dahlia og solsikker - og så skal stauderne bare vokse til. Der er også sat en hel del tulipanløg, så der er noget at se på tidligt i sæsonen også.

Det bliver spændende at se, om det kommer til at fungere, måske skulle jeg ha' plantet nogle iris ind i flammebedet, bare for at få lidt sammenhæng? Et par græsser ville vist heller ikke være af vejen. - ja, færdig bliver man aldrig, men nu er bedet da etableret.

2 kommentarer:

  1. Ja og lige når det er plantet, ser det bart ud, men det skal nok blive godt.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det ser bart ud - særlig når man ikke bryder sig om bar jord! Men forhåbentlig vokser det godt til. Jeg har i al fald store forhåbninger til det bed!

      Slet