fredag den 11. august 2017

Hektiske dage

Som sædvanlig er der ikke noget med en stille start efter ferien! Lige så snart skoleklokken ringer, går det store høstmaskineri i gang her hjemme. Så det har været en hektisk uge med en travl skolestart, og når jeg er kommet hjem, er der fuld gang i høsten og sultne folk i massevis. Haven må passe sig selv - som den plejer i august!


På min sidste feriedag blev jeg dog færdig med at grave græs af til udvidelsen af mit bed.


Her er der målt ud.


Så er der plads til et par planter. Roserne Therese bugnet er plantet, og der er blevet kantet med sankthansurt langs det lange kig. Der bliver sået noget grøngødning i resten, som må fylde det ud indtil næste fase.


Her ses bedet fra den anden side, og her fornemmes det lange kig måske?


Her fredag aften høstes der for fuld skrue - det bliver en lang nat - hveden skal i hus!

8 kommentarer:

 1. God morgen
  Håber de blev færdige, inden regnen kommer.

  SvarSlet
 2. Håber der er blevet høstet en masse. Her omkring brummede det lystigt omkring midnat da drengene mente de skulle ud og tisse. Spændende med udvidelse at dit bed.

  SvarSlet
 3. Godmorgen. Det bliver flot med det nye bed. God weekend og god arbejdslyst med både skole og høst. Håber at I fik høstet færdigt i nat, her regner det nemlig nu. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
 4. Hej Frede, det er godt nok en travl August du har :o)) hvor bliver det altså godt med dit det nye bed med det lange kik.
  Jeg kan jo kun tilslutte mig de andre og håbe at i er blevet færdige med at høste inden det skulle bygynde at regne.

  Rigtig god weekend fra
  Linda

  SvarSlet
 5. Håber du får en god skolestart og manden får høsten i hus.
  Det bliver rigtig godt med det lange kik. Sankthansurt bliver helt sikkert også flot som kantplante.
  Hav en god omend travl weekend!

  Hilsen Elna

  SvarSlet
 6. Jeg hører at det har regnet meget rundt omkring i landet, jeg håber at I er blevet forskånet for det, så landmanden kan blive færdig. Her har det kun regnet lidt, men jeg kan ikke mere høre høstmaskinerne - så enten er de blevet færdige, eller også venter de på bedre vejr. Spændende med dit nye bed.

  SvarSlet
 7. Hej Frede.Ja !!! sådan er det jo at være gift med en landmand.Men du har jo dine egne projekter igang.Det skal nok blive et flot bed til næste år.
  God søndag Knus Jette

  SvarSlet
 8. August er en travl måned for landmanden, men den er da vist særlig hård i år med alt det regn. Sådan er det i hvert fald her, vi var til fest sammen med en flok landmænd lørdag og de var noget bekymret for deres korn og rasp, nogle steder er der så fugtigt, at de har svært ved at køre med mejetærskeren selv når der er vejr til det.
  Her hos os er det oktober november, der er de travle måneder, der klippes grønt og fældes juletræer, men det passer nok lidt bedre sammen med haven :-)
  Det bliver et flot bed og man kan sagtens fornemme det lange kig, der forstærkes af det nye bed.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet