lørdag den 23. februar 2019

PAVILLONBEDET #IV

Dagen i dag startede rigtig skidt - det vender jeg tilbage til - men dagen som sådan har i den grad taget revanche. Strålende solskin, stille vejr og passende temperatur.


Jeg har været i haven i et par timer, og nu er de sidste - og største - buske også blevet flyttet i Pavillonbedet. Indrømmet, det holdt hårdt med de største! Ikke bare skulle de graves op, men de skulle jo også flyttes.


Buskbommen var værst. Jeg fik den gravet løs, men kunne ikke selv slæbe den op af hullet. Så jeg fik stillet an med kæder til anhængertrækket til bilen - og fik på den måde slæbt planten op og hen til det nye hul. Her kunne jeg trille den på plads. Det gav sved på panden, men det lykkedes.


Det ser fortsat noget rodet ud, og jeg mangler at flytte både hosta, stauder og løgblomster. Jeg har også andre buske og træer, som skal flyttes herhen, så bedet kan blive fyldt ud. Men jeg synes, bedet begynder at tegne sig, og der er blevet plads til pavillonen.


Tilbage til vores dårlige start på dagen. Bondemanden har fået ondt i ryggen og har nærmest ikke fået lukket et øje i nat. Han var så hårdt ramt, at han var ved at besvime, da han stod op. Så jeg blev udnævnt til staldkarl i morges og måtte med i stalden til grisene. Heldigvis har vi fået ham smertestillet noget, og han har kunnet sove lidt i løbet af dagen, så nu går det igen fremad. Men i aften er jeg igen at finde i stalden - han skal vist passe lidt på sig selv.

6 kommentarer:

 1. Øv da sikken en forskrækkelse. God bedring til ham.
  Kæft hvor er du sej, jeg er fuld af beundring over at du selv graver de store buske op og får dem flyttet og gravet ned igen. Flot klaret, klap på skulderen her fra, du giver ikke op for bollemælk. Pas på bondemanden, men pas nu også på dig selv Aase. Det nytter jo ikke, at I begge skal ligge på langs :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - det er heldigvis blevet bedre, så mon ikke det går den rette vej? Det var lige til den tunge side i dag. Bondemanden mente også bagefter, at vi kunne have brugt rendegraveren, men det har så lange udsigter, før han har tid til at hjælpe mig med det. Jeg er helt godt tilfreds med, at jeg kom i tanke om at bruge bilen - det passede lige med retningen, hvis jeg kørte i indkørslen! Jeg var lidt bange for at buskbommen skulle blive skadet, men det er ikke at se!

   Slet
  2. Ja I har endda redskaberne, men tålmodighed er en svær ting :)

   Slet
 2. Hvor er de altså sej Aase, de buskbom og buske er så hårde at grave op og plante igen.
  God ide du fik at bruge bilen :o) "Nød lærer nøgen kvinde at spinde" det kunne godt være dit motto. At du så samtidig har været i stalden gør både morgen og aften gør ikke min beundring mindre.
  God bedring med bondemanden.
  Forårshilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, godt jeg kom i tanke om bilen, ellers var jeg ikke kommet i mål. Men jeg kan nu også godt mærke det i kroppen nu....

   Slet
 3. Hold da op, hvor du knokler, men det tegner til at blive godt. God idé med bilen:)God bedring med din mand - lad os håbe det hurtigt er overstået, for med hans job har han ikke tid til at være syg ret længe. Hilsen Susanne

  SvarSlet