torsdag den 25. februar 2016

Det lignede forår

Her i eftermiddag var der et fantastisk vejr - stille og sol - og det lignede faktisk forår! Jeg havde ikke tid til at arbejde i haven i dag, men jeg var lige derude og nyde solskinnet.

 Krokus i plænen (eller måske nærmere betegnet mosset)
 
 Vintergækkerne ved skovstien
 
De små gule erantis lyser godt op

5 kommentarer:

 1. Ja det var lidt forårsagtigt i dag, det sørgede solen og den manglende vind for, det var dejligt.

  SvarSlet
 2. Hej Frede.Her har solen også skinnet i dag.........og manden har fyldt anhængeren flere gange med afklip.
  Jeg har købt mig til lidt forår i går.........det står nu og pynter i stuen,men kan så komme ud når vejret er til det.God aften Knus Jette

  SvarSlet
 3. Ja skønt vejr her i eftermiddag. Jeg nåede et par enkelte bede. Mine få Krokus er slet ikke så langt fremme men de står måske mere skygget.

  SvarSlet
 4. ja solen skinnede dejligt i eftermiddags nød den fra sofaen og dejligt at den kunne varme. Jeg har ikke spottet nogen af mine krokus endnu, men det kan også være at hr. muldvarpe har spist dem - det ved man aldrig med ham.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 5. Sikke et skønt billede af de blå/lilla krokus. Hos mig er det kun den sartgule 'Creme beauty' der er begyndt at springe ud enkelte steder, de andre farver har slet ikke knopper endnu...men nu ligge ren stor del af min have også stadig i skygge pga. plankeværket rundt om. Når solen står højere på himlen (i løbet af april) sker der hurtigere noget.

  SvarSlet