søndag den 2. april 2017

En forårsmorgen i haven

Sikke en smuk morgen i haven med sløret sol og dug på græsset.


Det var ikke koldt, og selv om solen ikke for alvor brød igennem i dag, har det været skønt.


Jeg har ikke for alvor været aktiv i haven i dag - bare nusset lidt rundt.


Jo, jeg har luget ahornspirer. De er alle vegne og i hobetal. Og lige så snart man vender ryggen til, er der kommet nye!

I formiddags var bondemanden og jeg på kirkegården og plante stedmoderblomster på hans forældres gravsted. Vi fik nogle rigtig fine og kraftige mørke blå med gul midte på planteskolen. Derudover købte vi ingenting! Ret usædvanligt for mig, men helt i bondemandens ånd....

12 kommentarer:

 1. Det ser skønt ud - helt perfekt at nusse rundt dér:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en herlig årstid, hvor ens sanser hele tiden bliver belønnet for lidt nysgerrighed.

   Slet
 2. Flot klaret at du ikke købte noget, havde du været alene af sted, var der nok røget lidt i kurven :)
  Så fugtigt var det ikke hos os fra morgenstunden, så kan jeg bedre forstå, at du ikke kunne slå græs i dag. Ahornspirer suk - det kan der gå lang tid med.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, men heldigvis passerer jeg planteskolen hver dag på vej hjem fra job, så mon ikke jeg får fyldt lidt på i løbet af sæsonen - jeg tror det! Jeg må lige vente på højt solskin igen, så duggen kan blive brændt af - det vil pynte at få slået græs! Netop: suk! Det må være den passende kommentar til ahornspirer!

   Slet
 3. Det var en virkelig dejlig vejrdag i går, og skønt at der også er dage, hvor man kan nøjes med at nusse rundt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, sådan en nussedag i smukt vejr er ikke at kimse af

   Slet
 4. De der morgener i haven er bare så skønne. I har en dejlig have. Jeg tog også en slapper i går, nåede dog lige et par bede i køkkenhaven. Hvor er du heldig at passere planteskolen hver dag til og fra arbejde, men det kan sikkert også være farligt :-) :-). God mandag til dig. Mange hilsner Mette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jamen på slapperdage kan man også nå noget - det er bare mere....slapper:-)

   Slet
 5. Dejlige billeder. Nogle gange skal man bare have en nussedag...det håber jeg også jeg får tid til...haha. Lige nu nusser jeg dog kun på sofaen...pga. forkølelse.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det skal du nok nå - god bedring, forkølelse er bare træls. I dag er her lidt køligt, man bliver hurtigt lidt forvænt med dejlige temperaturer.

   Slet
 6. Lacy days i dejligt vejr er godt for sjælen...så får vi gearet ned og det er så vigtigt i en ofte fortravlet verden. Ahorn...ja vi har lige fældet nogle store basser, mangler kun 1, så er alle selvsåede ahorn ryddet væk.
  Kh. Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Slapperdage er gode - ahornspirer kan jeg godt undvære. Men jeg tror ikke, jeg går så langt som til at fælde mine ahorn, for det er smukke træer!

   Slet