tirsdag den 1. januar 2019

Status

Her på årets første dag er det på sin plads at gøre status over året på bloggen. Bare sådan for sjov.


2018 var bloggens 5. år.

Året på bloggen startede fantastisk godt - besøgstallet satte rekord med mere end 21.000 besøg i januar. Siden er det gået ned ad bakke. December sluttede også som en af de gode måneder med lidt over 10.000 besøg, godt hjulpet på vej af rigtig mange indlæg og en hel del besøg via nogle uartige sider (jeg forstår ikke, hvordan og hvorfor det sker, hvem får noget ud af det?).
Året som helhed har budt på omkring 85.000 besøg - noget mindre end året før.Det er blevet til 137 indlæg i løbet af året, flere end i 2017, men færre end de første 3 år med bloggen. Top 3 indlæggene 2018 målt på besøgstal:

1. Et lille tip til lidt drømme om forår fra den 25. januar2. Det ku' ha' været værre fra den 18. januar3. Genbruge en buket? fra den 19. januar
Men ét er besøgstal, noget andet er, hvordan det er at være blogger?

Det har aldrig været bedre, hvis I spørger mig! Jeg nyder i den grad at skrive, at udtænke og læse blogs. Jeg er så glad for min blog, og alt det den medfører af ven- og bekendtskaber, viden og nye horisonter. Jeg har ikke tænkt mig at lægge den på hylden.
 Jeg elsker kommentarer, det er dem, der gør bloggen levende og mere end en-vejs-kommunikation. Men det går også uden, for jeg véd jo, hvor svært det er at nå alt det, man gerne vil. Og det tager tid at kommentere. Så kommentarer betragtes som dejlig bonus - jeg glæder mig over hver og én.

 
 
 
2019 ligger foran os - frisk og helt ny. Vi lægger ud med storm og blæst bare for sådan lige at komme i gang - derefter er det op til os selv at holde dampen oppe!


9 kommentarer:

 1. Jeg er enig med deg i at antall visninger er mindre viktig, de gode tilbakemeldinger med fine ord, svar på spørsmål eller gode råd er det viktigste og beste med bloggingen. Noen ganger mister jeg skrivegløden, som i høst da jeg nesten ikke har skrevet noe, men så kommer lysten tilbake, for det er så kjekt med alle de hyggelige hagemennesker som kommenterer. Ønsker deg et godt nytt hage- og bloggår. Hilsen Anne-Kristin

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, du har fået skrivelysten tilbage - det er et skønt fællesskab her på bloggene. Tak for din hilsen!

   Slet
 2. Ja det er vigtigt med besøgstallet, men det er også vigtigt med kommentarerne, det behøver ikke at være mange, men det er den måde, man lærer hinanden at kede på, det er netop det, der er det gode ved bloggen. Jeg har haft knap 14.000 besøgende i december, men gad vide om man kan stole på tallene , jeg kan ikke huske, hvor mange der var i januar, men det er gået ned af bakke. Godt du vil blive ved.
  Storm ja det må man sige, færgen er indstillet mere eller mindre her et par dage, godt julen er overstået.

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber, stormen også har lagt sig hos jer - her er det et forrygende vejr i dag.

   Slet
 3. Interessant lige at se lidt tal-behandling - jeg er næsten aldrig inde og se på min status med det, men bliver inspireret.
  Jeg elsker stadig at blogge, at skrive, at læse med hos I andre, men tiden har været en kritisk faktor og jeg tror det forbliver sådan. Du skal endelig blive ved med at blogge ! :)

  Godt nytår

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det nytter ikke at stresse over bloggen - så hellere tage det, når man har tid, overskud og noget på hjerte. Det er fint at se på tallene ind imellem, det er vel en form for evaluering og efterbearbejdelse, som også kan pege fremad. Og hjælpe en med at huske, hvorfor man blogger!

   Slet
 4. Jeg har nydt din 'julekalender' i december og også fundet lidt inspiration.
  Selv går jeg ikke så meget op i hvor mange der er inde og kigge, men det er helt sikkert hyggeligt at der kommer lidt kommentarer. Jeg må se om jeg kan stramme mig op og komme i gang med at blogge igen, for det er ikke levet til meget sidste år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Dejligt, du har læst med i december - tak for det! Jeg håber, der kommer gang i bloggene rundt omkring igen - der er mange jeg savner!

   Slet
 5. Godt Nytår og tak for status, det er sjovt at læse. Jeg følger aldrig selv med i besøgstal og tror sket ikke jeg når op på dine tal for januar og december, det er flot!
  Det er slående at mest læste indlæg handler om dit Tip og efter stormen samt Genbrug, den slags indlæg priser vores nysgerrighed :-)
  Jeg nyder også at blogge, så det er godt at se at du også vil forsætte med det, vi er alligevel nogle stykker stadigvæk.
  Kommentarer er også vigtige for mig, men jeg får ikke selv kommenteret så ofte, jeg når det simpelthen ikke i hverdagen, men jeg prøver at dele sol og vind lige hos de bloggere som jeg følger fast, derfor bliver det sporadisk;) I det seneste år har jeg prioriteret at svare på de kommentarer jeg får på mine egene blogge, det gjorde jeg ikke tidligere, da nåede jeg også at kommentere mere hos jer andre.

  SvarSlet