lørdag den 18. juni 2016

Sommerferieminder gror da i haven

Sidste sommer havde vi en fantastisk ferie hos en veninde i Norge. Der blev blandt andet plukket 'grøftekantsbuketter'.


Jeg faldt for den smukke storkenæb og fik gravet nogen stykker op med rod. Og nu blomstrer den i min have, farven er ikke helt den samme, den savner nok sine naturlige omgivelser. Men den bringer mig minder om dejlige dage på fjeldet.Nu er det snart midsommer, og sommerferien står for døren. Naturen, haven og markerne bugner af skønne vækster. At min bondemands store arbejde med vandingsmaskinerne bærer frugt ses tydeligt derude. Lige nu fascineres jeg dagligt, når jeg kommer hjem ad vores grusvej, hvor rapsen står på begge sider af vejen. Den blomstrer ikke længere gult, faktisk er den bare grøn, men den er frodig og propfyldt med bælge, der bare vokser og vokser. De danner en flot allé.

 
 

9 kommentarer:

 1. Dejligt med frodighed på markerne, selvom der må vandes.
  Jeres ferie kan nemt foregå på Samsø, hvis bondemanden vil med. Der kommer jo flere mænd med til blogtræf. Der er meget andet spændende at se her på øen. Jeg anbefaler gerne logi. På tre dage kan man godt nå Samsø, men ikke Norge.
  Lokke lokke :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Lisbeth, vi har skam været Samsø rundt på 3 dage - det var bare før, jeg opdagede Høneballehaven - men der var skønt på Samsø! I år går turen til Sydfyn, og Egeskov Slot står på programmet, der er vist lidt for både mand, børn og havedamen!

   Slet
  2. Ja så kan jeg ikke lokke dig igen, kan jeg godt se. Håber I må nyde turen til Sydfyn, Egskov slot er jo skønt med både have og det hele, lidt for enhver smag.

   Slet
  3. Nu skal man jo aldrig sige aldrig - Samsø tåler et gensyn!

   Slet
  4. Det er godt - jeg vil glæde mig til at vise dig Høneballehaven. :)

   Slet
 2. Dejligt at bondemandens arbejde også bærer god frugt.
  Skønt med planteminder fra ferien, det kender jeg godt :)

  SvarSlet
 3. Der er så smukt derude nu og bondemanden har bestemt gjort hvad han kunne. Ferie minder er dejlige, især når man har dem i haven :o)
  Rigtig god weekend fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Ps. jeg har lige læst dit der forrige indlæg og nydt dit nye bed. Det ser da sllerede fantastisk ud også selv om du liiige vi lave lidt om :o)

   Slet
 4. Skønt med blomstrende ferieminder :-)
  Det ser skønt og frodigt ud langs vejen op til jeres ejendom :-)

  SvarSlet