søndag den 19. juni 2016

Sommerkranse

Så blev sommerkransene bundet af yndlingsstauden lodden løvefod. De hænger nu på rad og række på cykelskuret. Kransene tørrer fint ind og bliver lidt mørkere i farven.10 kommentarer:

 1. Hej Frede.Dine smukke kranse kan jeg godt huske fra sidste år..........men de tåler helt sikkert en gentagelse.
  Utrolig smuk farve de har.
  Dejlig søndag til dig Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, Jette - jeg lavede én sidste år. Den blev bundet på en tråd og var noget mindre. I år er jeg gået all in med 3 stk., som er bundet på halmkranse - jeg blev i den grad bidt af udtrykket sidste år, så jeg har ventet på at den lodne løvefod.

   Slet
 2. Kære Frede. Ikke et ord om gladiolus :-)... Men hvor er de skønne din kranse, jeg får da helt lyst til at gå ud og binde mine egne kranse. Men er ikke sikker på, at de bliver lige så fine som dine. Tak for smuk deling. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Altså jeg bytter også konstant rundt på navne, pyt med det! Det er skønt at binde kranse, det er bare at gå i gang!

   Slet
 3. De er virkelig smukke, bare jeg nænnede at gå ud og klippe i mine og gøre dem efter.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg nænnede det heller ikke! Men langs vores markvej er der et sted, hvor der i flere år har stået 3 tuer med lodden løvefod, dem har jeg simpelthen klippet! Der var nok til 2 kranse, ved den sidste var jeg nødt til at gå i mine egne, man kan faktisk godt se, at den midterste er lidt anderledes i farve og blomst - i hvert fald når man ved det ;-)

   Slet