fredag den 6. juli 2018

Costa del baghave

Reklame

De fleste somre tilbringes herhjemme, fordi bondemanden er bundet op på dyr, vandingsmaskiner og senere høst. Vi har ingen ansatte, som kan styre biksen, så der er ingen vej udenom. Sådan har det altid været.
Ferien tilbringes i Costa del baghave.


De fleste år tager vi dog en lille tur en 3 dage til et dejligt sted i Dannevang - og dem er der mange af. Vi lejer os ind i en hytte på en campingplads og har 3 meget intense feriedøgn, som vi alle stornyder.


Sådan bliver det ikke i år. Vi bliver hjemme hele sommerferien. Og det gør slet ingenting, for jeg kan godt lide at være hjemme. Jeg kan godt lide der er tid!


Tid til at få noget fra hånden og tid til at nyde.


I første omgang skal disse under tag - masser af den slags! Halmballer. Det er hårdt arbejde, men vi hjælper hinanden. Hvis vi er heldige, er vejret som på billedet - overskyet - så går det lidt nemmere.


Men det er ikke arbejde det hele! De skønne sommerdage skal nydes i haven og ved stranden. Døsige dage med sand mellem tæerne og en frisk dukkert.


Eller derhjemme i haven - enten i gang med havearbejde eller i den flimrende skygge af det store birketræ med en god bog og en kølig drik inden for rækkevidde!

 
Og bare fordi man ikke skal sydpå, kan man jo godt investere i lækkert badetøj. Det synes mine teenagere i al fald! Mine store piger sværger til badetøj fra Calvin Klein (reklamelink), og de går efter de gode tilbud.


Jeg er nok mere til den slags beklædning fra Triumph (reklamelink) - men det er nok en smagssag eller måske mere et spørgsmål om alder?


Lige nu ligger det hele foran mig! En lang, skøn ferie med frihed og tid til at være. Sommer og sol sammen med mand og børn - og endelig tid til haven!

8 kommentarer:

 1. At være hjemme og at have god tid er noget af det bedste der findes! Fortsat god sommer til jer! - Og god arbejdslyst med halmen :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nemlig! Jeg vil også gerne ud og opleve, men ferie hjemme er ikke at kimse af! Vi startede blidt i går med at læsse de to læs af - vi var os kun bondemanden, de to yngste og jeg. I dag kommer der forstærkninger i form af 2 stærke teenage knægte, så da går det for alvor løs!

   Slet
 2. Jeg bliver også helst hjemme, i år behøver man ikke at tage til Costa del Sol, her er rigeligt med sol.
  God ferie

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er ingen grund til at rejse efter solen i år! Det har du ret i!

   Slet
 3. Enig. Vi er altid hjemme om sommeren. Ikke på grund af landbrug, men fordi her er dejligt uanset vejret. Vi tager også på småture med overnatninger. Det kan jeg meget bedre lide end hele uger. Sydpå kan vi tage om vinteren.
  Rigtig god ferie ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vores børn synes ikke det er så sjovt, men heldigvis har de alle 3 sommerferien fyldt med forskellige aktiviteter. De er bl.a. alle 3 blevet inviteret i sommerhus med nogen venner, og de 2 store arbejder også. Vi planlægger en lille tur sydpå i efteråret, det ser de i den grad frem til!

   Slet
 4. Vi er osse hjemme om sommeren efter børnene er blevet voksne. Fred og ro og aftenhygge på terressen, herligt.
  Håber for jer I får bare lidt ud af høsten.
  Hilsner Gunvor

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, børnene er det springende punkt! Vores er heller ikke så vilde med hjemmeferie som vi andre. Men sådan er vilkårene, vi håber at tage en lille tur sydpå til efteråret. Vi fik vinterbyghalmen i hus i går, der var lidt mindre end planlagt, men det kan jo klares med lidt vårbyghalm. Kornudbyttet er fra en tredjedel dårligere, hvor der er vandet - og næsten ingenting, hvor der ikke er vandet. Det bliver nok billedet i år.

   Slet