tirsdag den 10. maj 2016

Sol over land

Sikke nogle fantastiske solfyldte dage vi har haft! Vender man ryggen til haven et minut, overraskes man over, hvor meget der grønnes og springer ud i løbet af no time. Selv i løbet af natten sker der ting og sager.
Magnolien er et yndet motiv i disse dage, den er lige så skøn, som den er flygtig.


Bondemanden må vist noteres for den største omgang blomster i denne omgang. Jeg bryder mig ikke om gule blomster, men dette syn, som flankerer vejen til gården lige nu, er ikke til at stå for.

Rapsen har en imponerende grokraft - og de bliver ved med at vokse!
 
Tilbage i haven er der mange lovende knopper og mangt og meget at glæde sig til. De lyserøde løjtnantshjerter står smukt i bedet ved vejen.

I dag har jeg luget i den nye hæk samt det nye bed - det er en neverending story, men sådan må det jo være, så længe det er nyt og lidt bart. Jeg har også nydt at ligge i hængekøjen og bare kigge op i himlen - men ikke ret længe, for jeg skal jo følge med og nyde!

7 kommentarer:

 1. Ja vi kan ikke sidde stille ret længe af gangen, vi må rundt og nyde. Raspmarker er bare så flotte i landskabet nu, men jeg bryder mig ikke om lugten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er heller ikke vild med lugten af rapsen - den river i næsen - men den er flot i landskabet! Jeg har også umanerligt svært ved at roen falde over mig, når der er så meget at nyde, se og lægge mærke til - til trods for at jeg jo kommer i haven mange, mange gange i løbet af en dag!

   Slet
 2. ja det er med at nyde det der sker i øjeblikket for der sker så meget - som du selv siger. Det går så hurtigt og mange ting på en gang at man kan blive helt overrasket fordi noget er sprunget ud og så har man ikke engang opdaget at de har været igang.
  Men det er en herlig tid lige nu så lade os nyde for i morgen er der noget nyt der kan nydes
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Der er så meget at nyde lige nu at man næsten ikke kan tage det hele ind på en gang og så er det jo fint med en pause i hængekøjen :o)
  Kh Linda

  SvarSlet
 4. Hvor ser det dejligt ud. Jeg er heller ikke vild med gul - så jeg kender det. Sikke et smukt magnolia træ.

  SvarSlet
 5. Hej Frede, smukt ser det altså ud, Sådan forår her kommer jeg, også selv om den på sin vis er en slags ørken. Det siger min biavler nabo, når rapsen er afblomstret er der langt for bierne. Men så er det godt vi også dyrker haven. Har du leget med kameraet, eller er din linse "fedtet". Det ser en lille smule alternativt ud på billederne.
  Venligst
  Henrik

  SvarSlet
 6. Blåt, gult og grønt er da en fantastisk farvesammensætning - jo, naturen kan også godt selv :)

  SvarSlet