onsdag den 16. april 2014

Lidt flere glimt fra Malta

Et sidste indlæg om Malta, denne gang stemningsbilleder fra vore gåture rundt på øen.
 
 

 
 


Et besøg på Malta kan klart anbefales! Øen er ikke ret stor, på størrelse med Als, og man kan nå rigtig meget i sådan en forlænget weekend. Ryanair flyver fra Billund fredag aften og retur mandag aften, og man kan være heldig at få rigtig billige billetter. Øen har en meget spændende historie og et meget venligt folk. Lige nu er øen dejlig grøn, vi havde dagstemperaturer mellem 17 og 23 grader.

6 kommentarer:

 1. Tak for info. og inspiration til en lille ferie - det ser vel nok dejligt ud!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kan i hvert fald anbefales - og en flyvetur på 3 timer og 20 min er ikke slemt, synes jeg. Jeg er klar igen, hvis nogen skulle få lyst til at spørge!

   Slet
 2. Dejligt med ferie, god ferie til dig også. Også lidt Info, lige som man kan rejse billigt til Malta, så kan man også rejse billigt Carcassonne i sydfrankrig også med Rynair. Torsdag til søndag eller søndag til torsdag, uden for sæson 300-400kr for en returbillet. Så Frede, nu tager jeg en tur til Malta, så kan du tage sydfrankrig ;-). Det gælder om at tage de muligheder livet giver og så når det er billigt, så kan der måske blive råd til det en gang imellem :-). Også forsat golfere til dig :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Sydfrankrig - det gad jeg (også) godt - og det er meget fristende med de billige billetter hos ryanair. I efteråret fejrede vi vores 20 år bryllupsdag med en tur til Venedig for os alle fem. Og fordi vi kunne rejse uden for skolernes ferie, fløj vi for 1500,- tilsammen incl. bagage og afgifter. Så en tur til Sydfrankrig kunne jo være næste mål, hvis altså ikke lige jeg gerne ville vise resten af familien Malta :-)

   Slet
 3. Der ser dejligt ud og det må være skønt at få lidt varme. Man kan fornemme historien på billederne, tænk hvis bygningerne kunne tale. God påske.

  SvarSlet
 4. Det var superskønt med lidt varme - og ja, hvis de gamle bygninger kunne tale, ville de fortælle om korsriddere, Napoleon, romerne og englænderne - og meget mere!

  SvarSlet