torsdag den 29. maj 2014

Iris

Lige nu står mine blå iris i knop - og der er mange af dem. Jeg glæder mig til de springer ud, det plejer at være et rigtig flot syn.

 
 

De lyse gule iris er sprunget ud og står og lyser op i det blandede staudebed


10 kommentarer:

 1. Hej frede.Iris er bare SÅ smukke.Både mine gule og blå er sprunget ud..........og jeg nyder dem rigtig meget.Det er bare en dejlig tid i vores haver.
  God aften Jette

  SvarSlet
 2. Ja, det er en smuk blomst og meget speciel! Jeg tror, mine de blå kommer i løbet af weekenden - det bliver et højdepunkt!

  SvarSlet
 3. Ja, iris er så smukke! Jeg har kun nogle få blå, men dine bliver da et helt blomsterhav lige om et øjeblik :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, jeg glæder mig til mit blå blomsterhav :-)

   Slet
 4. Smukt, iris er så flotte :-)

  SvarSlet
 5. Sikke mange knopper på den blå Iris. Mine er ikke så gavmilde i år :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Siden jeg lavede dette bed med iris og løvefod for 4 år siden, har de blomstret helt fantastisk - en lille smule mere for hvert år! Dengang blev de delt i små klumper (puh hårdt arbejde, roden er usædvanlig hård), måske det er det, der er tricket.

   Slet
 6. Jeg nyder synet af dem, sådan nogle har jeg ikke, men det må jeg overveje, dine ser skønne ud. Kunne godt tænke mig at du lagde et billede ud, når de står i fuldt flor. Så dem overalt i Frankrig her i foråret, jeg er så forelsket i dem, nyd dem for mig Frede ;-). OG FOR DIG SELV :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du kan tro, der kommer billede, når de er sprunget ud! Tidligere i år havde jeg et indlæg, hvor der var et billede fra sidste år http://fredesblomsterogbolig.blogspot.dk/2014/02/blomsterdrmme.html. Jeg glæder mig rigtig meget til at gense synet!

   Slet