søndag den 7. september 2014

Kransebinderier

I dag har jeg nydt at binde kranse. Det blev til de 3 stk.,  som I ser her. Der er masser af fine materialer lige nu, det er bare med at komme i gang.
Jeg slæbte en stige med hen i markhegnet, så jeg kunne nå de smukkeste og største ellekogler! Manden kørte i marken og var ved at så hvede, han fik sig vist et lille grin.....
 


Alle 3 kranse samletDenne krans er et bestillingsarbejde til kirkegården for en kollega, som mistede sin mand alt for tidligt i foråret. I kransen er der brombær, ellekogler, vindheks, rønnebær, sct.Hnasurt, buskbom og hortensia.


Kransen her er bundet af ellekogler og hortensia.


Den enkleste krans, som kun tager 10 min at binde med vindhekseEllekransen og kransen med vindhekse kan sættes sammen - det er også fint.

6 kommentarer:

 1. De er smukke! Ellekogler er så fine :-)
  God søndag til dig!

  SvarSlet
 2. Hvor er de flotte - og utrolig forskellige:-)
  Det kræver vist lidt øvelse!

  SvarSlet
 3. Umådelige smukke kranse du har lavet, der er så mange muligheder og det er dejligt meditativt arbejde :-), kh Margit

  SvarSlet
 4. Hej Frede.Flotte kranse du har bunde......................er vild med ellekogler og vindhekse.
  Godaften Jette

  SvarSlet
 5. Hej frede. Jeg falder altid for blomsterkranse, binder selv af, hvad haven forærer. Er dine kranse bundne eller lavet i oasis. Ikke at de nedstukne kranse ikke er megaflotte, jeg tror måske heller ikke, det er så hårdt at sikke blomster ned i kransen - end at binde fast. Måske er det kun mig gamle kone, der får så ondt i mine skuldre og arme af at holde det faste tag i kransen under bindingen. Men jeg kan bare ikke lade være med det på denne årstid. Jeg glæder også mange med efterårshilsen bundet sammen i en krans.. Kærlige tanker fra Bibi

  SvarSlet
 6. Jeg er vild med den lavet m vindheks.. tror jeg vil lave mig en i weekenden- tak for inspiration. .

  SvarSlet