søndag den 10. april 2016

Forår i luften

Der har så sandelig været forår og lærkesang i luften i dag!


Der er blevet plantet stauder i dobbeltbedet, luget for de forhadt ahornspirer - der er mange - og plantet flere lyserøde skønheder i potter.


Jeg havde også et par roser, som skulle i jorden, og så blev alle roser klippet, vinterafdækket, og de fik et skud gødning.


I det hvide bed sker der ting og sager, tulipanerne, som blev sat forrige år, er langt fremme, mens de, som blev sat i efteråret, ikke har knopper endnu.


De svovlgule anemoner er i gang - det virer dog lidt mere gule end de plejer?


En ordentlig klump lyseblå forårsbebudere


De hvide perlehyacinter er på vej i det hvide bed - de blev sat i efteråret


De blå perlehyacinter er sprunget ud, disse har været her et par år.

Jeg har plantet mine dahlia, jeg har ikke det perfekte opbevaringssted til dem, så de var blevet lidt mugne, men nu kom de i jorden, så må vi se, om de bliver til noget.

13 kommentarer:

 1. Hej Frede.Der ser da skønt ud hos jer med alle de smukke forårsblomster...............elsker også de blå perlehyacinter.
  Mine dahlia ligger og forspirer i drivhuset.Tør ikke rigtig sætte dem ud endnu.
  Men har haft travlt idag med at beplante mit nye dråbebed.Det er bare så spændende.God faten Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er dejligt med nye bede - der er plads til rigtig meget i mit dobbeltbed - det bliver spændende at se, når tingene kommer op! Jeg må dække mine dahliaer, hvis der kommer frost - de kunne ikke tåle at lægge længere, er spændt på, om de bliver til noget!

   Slet
 2. Det ser så fint ud med alle forårsblomsterne. Det lyder til du allerede har fuld gang i forberedelserne til konfirmationen. Ønsker jer en god dag når den kommer.
  Klem Lonni

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - og ja, vi er i fuld gang - og vi glæder os!

   Slet
 3. Du har nået meget i dag, jeg bruger også utrolig meget tid på ahornspirer, flere gange om dagen går jeg rundt, så er der nye igen næste gang, jeg kommer forbi. Forhadte er det rigtige ord.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ahornspirer de er så irriterende, man overser så let en enkelt, og de vælter op ad jorden! Ja, de kræver en daglig tur for at holde dem væk.

   Slet
 4. kære Frede.
  Det skal nok lykkes med at I bliver færdig og alt står så flot den dag. Og de tulipaner du har sat ind for at skynde på dem skal nok også vise flot.
  Dejligt når alle kan hjælpe hinanden med de forskellige gøremål.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også på projektet :-) Og uanset om vi når det hele eller ej bliver det en dejlig dag! Det er lidt hyggeligt at hjælpes ad, alle mand glæder sig til festen!

   Slet
 5. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 6. Hvor er det fint med forårsløgene. Tulipanerne i det hvide bed ser lovende ud :-)

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, der er meget at glæde sig over og til i denne tid!

   Slet
 7. Hej Frede

  He,he.. kan slutte mig til dig og Lisbeth - går også og bander over ahornspirer ;-). Men har trods alt besluttet mig for at det bare er en af de ting der hører foråret til, at fjerne dem altså. Deres mor er nemlig en oldgammel, kæmpestor ahorn. Staudetosset som jeg er, er det træ alligevel min yndlingsplante her på matriklen. Smukt!

  Det lyder som om der er helt styr på haven til konfirmationen, det skal nok blive fint. Håber I får en rigtig dejlig dag.

  Mvh. Gitte

  SvarSlet
 8. Dejligt at se hvordan det hele begynder at røre på sig - der bliver fint og farverigt lige om lidt!
  Hilsen Henrik Havehjerne

  SvarSlet