lørdag den 30. september 2017

Efterår i drivhuset

Sidste septemberdag i denne omgang er regnfyldt og ret efterårsagtig. Jeg havde glædet mig til en lørdag i haven, hvor jeg ville i gang med bedene, men vejret er ikke med mig. Så i stedet har jeg ryddet op i drivhuset.


Agurkerne var angrebet af spindemider, og der trængte virkelig til en oprydning. Der er stadig lidt gang i tomaterne, så de får lov at fortsætte endnu en tid.


De brugte krukker og kurve blev vasket af og sat til tørre i drivhuset.


Trallebænken kom ind igen, og her kom mine stiklinger op at atå. Stiklingerne af stauder og pil tog jeg i midten af juli. Du kan læse om det her. Det er gået ret godt, de fleste er i gang, så det giver blod på tanden.


Det blev høstet tomater og de sidste agurker. Skålen blev også fyldt med grønne tomater, for der skal syltes!

6 kommentarer:

 1. Du er da bare heldig at du kan gå ind i drivhuset når det regner udenfor :-) Her har vi i dag været heldige at solen skinner, og det er jo heller ikke så dårligt. Jeg følger spændt dine staudestiklinger. Det ser da lovende ud!
  God weekend, Frede!
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var faktisk ret ok i drivhuset i går - i dag har vi også sol, så det skal nydes!

   Slet
 2. Godt du kan rydde op indendøre, når det ikke er vejr til at komme ud.
  Vi fik ingen regn her i dag, men blæst har vi rigeligt af.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var rigtig dejligt at få noget fra hånden efter en lang periode, hvor der ikke har været tid til haven - og det var ok at være i drivhuset. Vi har heldigvis ikke blæst, og i dag søndag har vi sågar også sol!

   Slet
 3. Gott att det finns alternativ när vädret inte vill bjuda till. Fortfarande fina skördar!

  Hälsningar

  /Gunilla

  SvarSlet
 4. Vejret er godt nok ikke rigtig med os i år, men dejligt når man alligevel kan få lavet lidt. Fine stiklinge du har fået lavet.
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet