fredag den 20. september 2019

Løgbestilling & konfirmation

I dag har jeg bestilt løg til forårets festlige blomsterflor - tulipaner, muscari, narcisser og lidt allium. Alle i hvide nuancer, og alle er tænkt til at blive sat i krukker. Vi skal nemlig endnu engang have konfirmation - den sidste af slagsen, og så skal der tænkes lidt langsigtet angående den udendørs udsmykning.

Konfirmanden er blevet spurgt til, hvilke farver vi skal satse på, og der er ingen tvivl: grønt og hvidt. Så vi satser på lyse tulipaner med grønne tegninger, nogen som ligner f.eks. denne Spring Green


Og nogen helt hvide lignende denne Tres Chic


Den hvide muscari White Magic er også kommet i kurven, det er denne


Jeg har ikke billeder af de konkrete typer, jeg har købt, men navnene kommer her: Catherina, Madonna, Green Star, Nacis Stainless, Muscari White Magic og Allium Mount Everest.

Jeg tjekkede forskellige sites for at finde de helt rigtige farver til billigst mulig pris incl. forsendelse. Jeg valgte til sidst Bilka - det blev absolut det billigste på alle parametre, fordi jeg i denne uge får 40% rabat på løg som medlem af Bilka Gardenclub - det kan alligevel mærkes! Det er gratis at melde sig ind i Bilkas Gardenclub, og man får løbende gode tilbud i det ugentlige nyhedsbrev.

Nu afventer vi bare forsendelsen, så vi kan komme i gang med at putte de mange glædesdepoter i krukkerne!

8 kommentarer:

 1. Ja 40 % er da en god rabat, jeg må da vidst hellere melde mig ind. Tak for tippet :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er da en god rabat! Der er også en facebookgruppe, du kan snuse i, hvis du har lyst!

   Slet
 2. Tak for tippet. Jeg har dog bestilt og fået leveret en stor kasse forårsløg andetsteds fra, men så måske næste år...

  Ja, der skal da langtidsplanlægning til - det bliver superflot til jeres forårskonfirmation.
  God søndag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er så mange muligheder for at bestille løg, så det er bare at vælge!

   Slet
 3. Det bliver så smuk en konfirmationsbuket og med den kreativitet du besidder så glæder jeg mig allerede til at se billeder :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - jeg tror også, det bliver fint - og jeg bliver altid så tilfreds med mig selv, når langtidsplanlægningen bærer frugt!

   Slet
 4. Det var da en fin rabat :)
  Jeg er ikke med i deres haveklub, da jeg kun kommer i Bilka 1-2 gange om året, desuden køber jeg de fleste af mine løg i Holland, da udbuddet der er meget større end herhjemme :9

  Det er da nogle fine farver konfirmanden har valgt :) Det bliver spændende at se til foråret.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kiggede også på Holland, men jeg skulle ikke have så mange og ville hellere have flere forskellige - jeg synes, portionerne blev for store, når jeg sammenlignede pris, var der ikke den store forskel med det antal, som jeg ville have. Hvis man køber større portioner af hver, er det bestemt en fordel at handle i Holland.

   Slet