fredag den 3. januar 2014

En tur i haven

resulterede i blomster i vindueskarmen. Kejserbusken står i blomst og den kinesiske troldhassel er lige på trapperne. Juleroserne og påskeklokkerne er der også, men jeg fandt ingen vintergækker spirer på matriklen, selvom flere bloggere har fremvist sådanne.

8 kommentarer:

 1. Det ser smukt ud :-) - Jeg har heller ingen vintergækker endnu - ikke engang i drivhuset, hvor der er en lille flok.

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvis det milde vejr fortsætter, varer det nok ikke længe, før vi begge kan få øje på de små grønne spirer.

   Slet
 2. Hvor ser det godt ud i din vinduskarm.
  Her er heller ingen vintergækker endnu, men min daglilje er der mange grønne spirer på vej.
  Tak for kigget.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - fik slet ikke set efter dagliljer - det må blive i morgen!

   Slet
 3. Skøn buket. Kejserbusken må jeg vist snart have fat i, sidste år sad jeg også og faldt helt i svime over dens fine vinterblomster.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er skønt med noget, der blomstrer i haven om vinteren. Jeg kan takke min svigermor for mine vinterblomstrende buske, de stod her, da jeg blev bondekone her på den fædrene gård - det bedste er næsten, de står, så jeg kan se dem fra køkkenvinduet.

   Slet
 4. Hej med dig. Ikke alene er jeg tosset med smukke billeder. Jeg er også nærmest besat af kranse i snart alle afskygninger. Mange er de kranse, jeg har foræret børn og gode naboer. Jeg nyder så meget i denne tid, at vintergækkens grønne spirer nu er synlige. Foråret blinker et sted derude. Snart vil mørket overvindes af længere dage og forhåbentlig et dejligt forår og lun sommervejr. Der er meget at glæde sig over, selvom jeg er en gammel havetosset kone. Undskyld, jeg lånte et par af dine skønne billeder til at sætte på mine mail for at gøre dem mere personlige. Jeg er handikappet på mine ben, men klarer trods alt endnu min lille oase. Her i vintertiden bruger jeg meget tid ved "maskinen" her og nyder i andres smukke billeder og efteraber til tider det, i har gang i. Tak for besøget og ha' et rigtig godt 2014
  Kærlige tanker fra
  bibidahl@stofanet.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Helt i orden med lånet - ja, kranse er også skønne - tror jeg snart skal have gang i en vinterdørkrans. For vinteren bliver her jo nok lidt endnu på trods af de små spirer rundt omkring.

   Slet