søndag den 17. august 2014

Formland

Lørdag var jeg på arbejde i butikken om formiddagen, derefter kørte jeg til Herning, hvor Formland ventede med masser af inspiration og spændende udstillinger. Der er ikke bare en masse ting og sager, men også inspirerende opstillinger, anderledes materialer og sjove tiltag. Der er i hvert fald nok at se på, og jeg bliver fyldt op og træt i både ben og øjne.
 

 
 I. C. Lauring
 

Papegøjen 
 

B. Green 
 

B. Green

9 kommentarer:

 1. Hej frede.Sikke da nogle dejlige ting du viser fra Formland messen...................der var mange ting jeg godt kunne bruge her hos mig.
  Dejligt med lidt ny inspiration .................og de metalkasse er jeg bare vild med.
  God søndag Jette.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg så også mange ting, jeg kunne tænke mig - og en hel del jeg ikke ku' ;-) Ja, det er skønt med ny inspiration!

   Slet
 2. Det ser spændende ud! Jeg tager på Design Trade i næste uge. Det ligger lidt tættere på mig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Go' fornøjelse i næste uge - håber, du viser billeder derfra!

   Slet
 3. Jeg har været der i dag og du har da vist også vist det mest interessante, de store grønne krukker var rigtige fede :-). Tror desværre at Nana som tager på Design Trade for meget mere inspiration, da mange af de "sjove" udstiller er rykket til København....

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg savnede én af de helt store - House Doctor, men ellers er det kun min 2. gang på Formland, så jeg er fortsat overvældet og inspireret. Men hvis det er endnu bedre på Design Trade, så gad jeg da også godt dét :-) Hvilke savnede du? De grønne krukker var bare vildt FEDE, men de fik nu ikke ret opmærksomhed i standen, synes jeg - jeg ku' godt bruge sådan et sæt!

   Slet
  2. Jeg savnede Nordal, Affari, Trademark, Acanto, og nogle svenske jeg ikke kan huske lige nu, chich antic, Lisbeth Dahl, Green Gate, Bloomingville og mange mange flere der er forsvundet de sidste par år :-(. Ja de er ikke lige stavet rigtigt alle sammen, men du overlever nok ;-). Så det kan da godt være, at man bliver nødt til at rejse til staden ;-)

   Slet
 4. Skønne ting du viser Frede, flere af de viste ting måtte også gerne bo her(især papegøjens og b green)! Dejligt med noget inspiration, det er ved at være nogle år siden jeg sidst har været på formland, og husker godt følelsen bagefter;-)

  SvarSlet
 5. Ja der var nogle lækre ting imellem!

  SvarSlet