lørdag den 9. august 2014

Regnvejrs sysler i et yndlingsrum uden blomster!

Vi har gennem de snart 21 år, vi har boet her, sat vort hus i stand sådan lidt efter lidt. Det har været både store og forkromede (læs dyre) projekter som badeværelser og køkken, men også små forbedringer, som ikke har kostet ret meget.
I dag har jeg benyttet mig af regnvejret og fået ryddet grundigt op i det mindste rum, vi har - et af de rum, som jeg sætter allerstørst pris på - og som kan henføres til et af de små og billige projekter! Det er vort tøjrum, walk-in-closet, om du vil. Det er genialt, intet mindre! Rummet ligger lige ved siden af bryggerset, og før i tiden var her fyrrum og et minibadeværelse i dårlig stand. Fyret blev flyttet ud i garagen, og badeværelset revet ned, der blev malet og lagt en rest gulvtæppe på betongulvet. Et par bøjlestænger og mange meter hylder - så var vi kørende!
Familiens fem medlemmer har hver deres hylder, og når tørresnoren tømmes, er det bare at lægge på plads lige ved siden af.

 

3 kommentarer:

  1. Dejligt med tid til oprydning, og smart løsning med jeres tøjrum tæt på tørresnoren :-)

    SvarSlet
  2. Hold da op - sikken en orden, smart med sådan et rum.

    SvarSlet
  3. Sikke et herligt rum. Vi har et påklædningsrum, med skabe til vores tøj, det ligger også lige ved siden af gangen, så det er nemt når tøjet skal lægges på plads.

    SvarSlet