onsdag den 25. marts 2015

Tålmodighed

Der er desværre ikke meget tid til havearbejde i disse dage, men nu står påsken heldigvis for døren med gode, lange havedage, hvor man ikke bliver afbrudt af jobbet! Så jeg væbner mig med lidt tålmodighed....
Ude i bedene er perlehyacinterne stærkt på vej, og mens jeg venter, nyder jeg et par potter med de blå drenge i køkkenvinduet.

10 kommentarer:

 1. Åh ja....mit job tager også alt for meget af min fritid i disse dage, så jeg ser også frem imod påskeferien....Desværre ser vejrudsigten så ikke superlovende ud...vi skulle gerne have malet noget mere...men...heldigvis har manden taget fri ugen efter også...så kan det være der kan blive malet der. Hav en god onsdag.

  SvarSlet
 2. Ja, der går meget god tid med det arbejde ;-) Heldigvis er jeg også glad for mit arbejde, så det går jo nok! Jeg er slet ikke nået til at tjekke vejrudsigten for næste uge, men vi må jo få det bedste ud af det! God onsdag til dig også!

  SvarSlet
 3. Ja tålmodighed siges at være en dyd;-) nogle gange giver det bare sig selv, altså tålmodigheden. Holder også meget af perlehyacinter, sidste år plantede jeg dem i madamblå og/eller hvide randforme, og med succes, måske jeg skulle gøre det efter i morgen:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret Anette - nogen gange gi'r de sig selv! Det hjælper også lidt, at det regner temmelig meget her i dag - når nu jeg alligevel først kommer hjem efter 20!

   Slet
 4. Ja lad od håbe på rigtig godt havevejr i påsken :-)

  SvarSlet
 5. Ja lad os håbe på rigtig godt havevejr i påsken :-)

  SvarSlet
 6. Jeg håber også på godt vejr i påsken, for vi skal i sommerhus, og så er der sikkert mange rundt omkring der gerne vil ud i haverne, når nu der er fri til det. Vi skal dog kun i sommerhus i weekenden, så mon ikke jeg også kommer en tur ud i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder skønt med en tur i sommerhus - det kan man da altid bruge!

   Slet
 7. Hej Frede.Vi er vist mange der krydser fingre for et et rigtig godt påskevejr.
  Skal på besøg hos familien i påsken og det er da lidt sjovere hvis vejret er med os.
  De blå perlehyacinter er da slet ikke til at stå for.
  God dag knus Jette

  SvarSlet