lørdag den 28. marts 2015

Weekendens festivitas

På billedet har jeg samlet ingredienser til weekendens festivitas.


Gaven er til i morgen, hvor vi skal til 65 års fødselsdag. Det er en pengegave, men jeg synes, det er lidt kedeligt med en seddel i et kort, så her har jeg pakket lidt hygge til en aften på terrassen i form af hvidvin og snacks, i æsken gemmer sig 3 fine, små påskeæg og pengene selvfølgelig.Æggene har jeg fundet i Søstrene Grene til knap 10 kr. stykket, og det er jo fordi, vi skal ha'  pyntet op til påske - det er da en fest!

Sidst - men ikke mindst - så har min bondemand fødselsdag i dag, og hans gave ses i baggrunden - ude i haven! Mon ikke han har gættet, hvad det er, selvom den er pakket ind? Det er i al fald en ny flagstang. Vores gamle er rådden - hver storm i vinter har været lidt for spændende, men nu er erstatningen inden for rækkevidde. Og jeg savner min flagstang. Jeg er sønderjyde og er vant til at flagre ofte og gerne - så det ligger vel lige for at give manden en ny flagstang i fødselsdagsgave ;-)


6 kommentarer:

 1. Hej Frede, tillykke med manden :o) her skinner solen så det er rigtigt fødseldags flagvejr. Du er altså smart at give ham en gave du også selv ønsker dig :o)
  Det er en god gave du har lavet og æggene er rigtigt fine, dem vil jeg se on være Søster Grene har :o) Rigtig god weekend til jer :o)

  SvarSlet
 2. Yes :o) jeg fik fat i nogle af de fine grønne æg :o) Tak for tippet.
  Kh Linda

  SvarSlet
 3. Hej Frede.Rigtig god ide med den fine pakke......................synes også selv at det er lidt kedeligt bare at give en kuvert.
  Og kan jo læse at Linda også har fået købt nogle af de fine æg hos Søstrene Grene.
  Rigtig god weekend knus Jette

  SvarSlet
 4. Hej igen.Glemte lige at ønsk tillykke med manden...................og en rigtig god gave han fik.
  Her har vi også en flagstang...............har flagdage her på vejen Knus Jette

  SvarSlet
 5. Hej Frede Tillykke med manden, det er da en fin gave. En flagstang er vidunderlig. Jeg har dog ikke selv en, men udsigt til en stor flot en da vi bor næsten overfor en kirke. Det er da dejlig tilbehør til en penge gave sådan et terasse traktement. Kh Tina

  SvarSlet
 6. Jeg er vestjyde og flager også gerne og ofte, dejlig gaver begge to, god påske :-), kh Margit

  SvarSlet