tirsdag den 26. januar 2016

Skønne tulipaner

På sådan en dag som i dag, hvor det knapt har været lyst, glædes jeg over en skøn buket med tulipaner, som står og pynter på bordet. Det bliver bedre dag for dag - det handler bare om lidt tålmodighed - giv tid, giv tid!

8 kommentarer:

 1. Den nynner glad og ryster de små vinger, nu er de små fugle da begyndt at pippe lidt. Men det er noget gråt endnu.

  SvarSlet
 2. ja giv tid, giv tid er sandt men tulipaner hjælper lidt hvis man ikke lige husker at sige højt giv tid, giv tid.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Tja...jeg indkøbte større mængder af forår i dag...dog ikke tulipaner, men derimod de skønneste primula og nogle løgplanter.

  SvarSlet
 4. Tulipaner må der til på denne årstid. Har lige købt et nyt bundt i dag :-)
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 5. Kære Frede. Hvis denne årstid ikke indbyder til at købe tulipaner, så ved jeg ikke hvornår vi skulle have lov til at forkæle os selv lidt med grønt og farver. Den gode påmindelse om, at lige om lidt kan vi komme til at sidde på en plet i solen og mærke varmen den udstråler. Kærligst Merete

  SvarSlet
 6. Hej Frede.Der er ikke noget som en skøn buket knitrende tulipaner..........har en stor buket hvide stående.Så dem kan vi nyde indtil alle de små forårsbebuder dukker op i haven.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 7. Hej Frede
  Jeg måtte altså også ud og købe en skøn buket tulipaner i dag. Og du har ret, de lyser op i hele stuen. Jeg har lige fået læst op på dine sidste indlæg efter min ufrivillige pause hvor min pc ikke har været hjemme.
  Kh Linda

  SvarSlet