torsdag den 1. september 2016

En uudtømmelig ønskebrøndSponsoreret indlæg

Haven er kilden til mange, mange ønsker. En rund fødselsdag, som den jeg selv lige er rendt ind i, kan give anledning til ligefrem at skrive ønskeseddel. Og i år er min ønskeseddel i den grad fyldt med haverelaterede ønsker! Jeg kan komme i tanke om mange ønsker, når jeg sådan bevæger mig rundt i haven.
Penny Lane
Mit store ønske om et drivhus bliver jo virkelighed i løbet af efteråret - derudover ønsker jeg mig et spejlbassin fra www.zinkbakken.dk , gavekort til planteskole og webshops samt en ny parasol. Faktisk har jeg også kigget på lidt havebeklædning - min gamle dynevest trænger til udskiftning!
Sidste år fik jeg det lækre jernstativ og i år har jeg fået den røde Canna

Jeg har kigget lidt rundt og er faldet over denne skønne vest fra Engelbert-Strauss - den må vist også på listen til gæsterne ved halvtredsårsfesten om en måneds tid.
 
 
Her er en anden dejlig overraskelse - imod alle odds! Da min mor for snart 2 år siden flyttede på plejehjem, og huset skulle sælges, gravede jeg hendes hvide syriske rose op og tog med hjem. Desværre glemte jeg alt om den, og den lå hele vinteren i garagen i en plasticpose. Da jeg fandt den, var den noget indtørret, men jeg plantede den alligevel ud. Den kom sig stille og roligt, og sidste efterår blev den plantet i det hvide bed. Og nu står den i blomst med mange knopper!


Hortensiaen her har jeg også fået i gave, den står på bænken ved bagdøren, og det gør den godt
 
Sankt Hans Urten er ikke en gave, men jeg er vild med denne række, som danner afslutning bagerst i det nye staudebed - nu danner den også afslutning i dette indlæg!

14 kommentarer:

 1. Nå så skulle du også være med på reklamen, det er fint. Er der virkelig 250 ord her, jeg synes, det var mange, da jeg lavede mit indlæg, nå men det er der nok :) Dejligt med din syriske rose, det var da meget heldigt at den klarede den behandling, flot og anderledes er den.

  SvarSlet
 2. Jeps, Jeg fik også tilbuddet! Men der var ingen krav om antal ord, så jeg har ikke talt! Der var nogen andre krav, sjovt det ikke er samme krav, Jeg er rigtig glad for den syriske rose - Jeg har haft dårlig samvittighed over den!

  SvarSlet
 3. Jeg var også med på den, og pengene kommer punktligt. Dejligt. Jeg vil gerne skrive sponsorerede indlæg, hvis det er noget, jeg ellers kan gå ind for. :-)
  Mange hilsener,Karen

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, så længe det er relevante ting og noget jeg synes er ok, så er det også fint med mig! Pengene kan få ben at gå på i haven!

   Slet
 4. Hej Frede.Jeg synes også at det er OK med sådanne indlæg.
  Og Penny Lane-Jernstativet og et spejlbassin har jeg jo.Så en lækker vest ville da ikke være værst.
  Og godt du fik reddet den smukke hvide Syriske Rose.Dejligt at have planter fra sin mor.........dem vægter min søster Gitte og jeg meget.
  God aften knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, den syriske rose er så fin, jeg er glad for den overlevede den hårde medfart!

   Slet
 5. Kære Frede Tillykke med dagen , håber du får mange af dine ønsker opfyldt. Hvad er det med sponsoreret indlæg? Det har jeg ikke hørt om. Hvor var det godt at din mors syriske rose kom sig. Hvor er den smuk! Din Penny er bare dårende dejlig . Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Tina! Jeg (og andre bloggere) har takket ja til et tilbud, vi har fået om at skrive et indlæg, hvor vi henviser til en bestemt hjemmeside. Indlægget skal godkendes, og man får en sum penge for det. De kan jo passende bruges til at opfylde ønsker med ;-)

   Slet
 6. Din Penny Lane er meget skøn. Det var godt at den hvide syriske rose overlevede. Det er noget særligt at have noget fra sine forældres have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt at have noget fra min mors have!

   Slet
 7. Det gjorde du godt Frede:-)og vesten ser god ud! Ihhh hvor jeg glæder mig endnu mere til penny lane, SMUK, hun kommer nemlig med sin tvillingesøster her til matriklen i dag:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak - min Penny blomstrer først nu. Jeg klippede den helt ned i foråret, fordi den bare bestod af én kraftig gren, som blomstrede i 2 meters højde. Nu håber jeg, den vil få flere grene, så der er lidt at arbejde med.

   Slet
 8. Kære Frede. Hvis dit indlæg giver en slat penge, så er det da fint. Det er da gode ting og side du henviser til, så hvorfor ikke.. Den er godt nok smuk din rose, vi må prøve os lidt frem til tider med det beskæring, og håbe på bedste resultat, og ellers sige pyt. Jeg håber du får opfyldt flere af dine ønsker til din fødselsdag, dejligt at det er til dig og din have, det er da en glæde at kunne kigge på bagefter:-) Kærligst Merete

  SvarSlet
 9. Haha...ja det der med have-relaterede gaveønsker kan jeg sagtens følge. På min ønskeseddel til min 50 års-fest var over halvdelen af ønskerne haverelaterede...og jeg havde ikke nemt ved at finde på andre ting.
  Dejligt den syriske rose overlevede trods den hårde medfart.

  SvarSlet