tirsdag den 14. februar 2017

Get-away

Indlægget er IKKE sponsoreret, men bare et udtryk for en dejlig oplevelse!

Indrømmet! Det er ikke noget, vi gør ret ofte, bondemanden og jeg - det dér med at tage en lille get-away. Faktisk er det kun anden gang i de 25 år, vi har kendt hinanden, at det er sket! Så det er virkelig noget ekstraordinært og temmelig luksuriøst sådan at indlogere sig på hotel og lade sig opvarte - men uha, det er skønt!


Vi har glædet siden december, hvor jeg var så heldig at vinde et lækkert 'Spa delight ophold' på et Comwell hotel i en af de mange konkurrencer i adventstiden. Vi kunne vælge blandt Comwells spahoteller og valgte Kellers Park ved Vejle Fjord. Selvom det ikke er ret langt fra vores hood, har vi aldrig været der - så det skulle prøves!


Hotellet ligger smukt i bakkerne ved Brejning med en skøn udsigt over Vejle Fjord. Bygningerne og området har deres helt egen særlige historie, man kan ikke andet end nyde alle de fine indtryk.


Vi har nydt hvert minut! Vi ankom ved 17-tiden og blev indkvarteret i et dejligt værelse tæt på spaen. Værelset indeholdt det vi havde brug for, der var god plads og mulighed for at lave kaffe/te.


 
Vi havde udsigt ind i gården og kunne nyde det smukke firlængede anlæg med de gamle træer i midten.


Vejret var smukt, og vi havde egentlig tænkt, vi ville gå en tur i området, men ombestemte os alligevel. Vi ville gerne lige nå i spaen inden aftensmaden. Så badetøjet kom på, og vi iførte os hotelgæsternes uniform: hvide badekåber og tøfler. Lige med undtagelse af under måltiderne så var det påklædningen under opholdet!
Vi var i spaen ad flere omgange - det skønneste var om aftenen, hvor der var åbent til kl. 24. Dels var der de forskellige bassiner med koldt, varmt og meget varmt vand, saunaer, fodbad og dels så det allerskønneste: udendørs hottubs med udsigt i dagslys over fjorden og om aftenen til den frostklare stjernehimmel og næsten fulde måne - det var godt for krop og sjæl!
Sådan en omgang forkælelse fordrer gode samtaler, og bondemanden og jeg delte en opvarmet liggestol og nød tiden til og muligheden for bare at være.


Jeg har ingen billeder inde fra spaen, men den ligger her i den lave bygning til højre, og hottubsene var lige udenfor.

Inkluderet i gevinsten var også en 4-retters menu i restauranten - også det var en fin oplevelse. Maden var lækkert anrettet og smagte fantastisk. 
Menuen: bagte rødbeder med nødder og sprød gris (bacon?), koldrøget laks m. mandler, kalvefilet med kartofler, sauce og pastinakker både som puré, sprøde chips og bagte og sidst chokoladekage m. flødeskum, marengs og dild.
Betjeningen var opmærksom, og de forskellige retter kom med passende mellemrum - vi følte os virkelig godt tilpas i rammerne.

Efter en god nats søvn stod den på den store morgenmadsbuffet, som bestemt heller ikke er at kimse ad - sikke en overdådighed af valgmuligheder! Lækkert brød, frugt, ost og pålæg og alt mulig andet.

Vi kørte hjem i det skønneste solskin, ladet op og fulde af energi til resten af vinterferien - og det er faktisk ikke så ringe endda!18 kommentarer:

 1. Hvor lyder det hyggeligt og jeg er sikker på at det var lige det i trængte til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var mega hyggeligt og et gevaldigt boost på alle måder. Nu har jeg fået hytten gjort rent - energi er der nok af! I aften skal vi hente pigerne, og så står den på familie-hygge-uge!

   Slet
 2. Herlig start på vinterferien, jeg kan godt forstå, I nød spabadet, gåture kan I jo tage derhjemme, selvom området er et andet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi må gå en tur herhjemme - jeg kunne nu også godt tænke mig sådan en hottub i haven, meeen her sætter bondemanden vist grænsen :-) Men du har ret, det var en herlig start på ferien!

   Slet
 3. Det lyder virkelig skønt, sikke mange fremtids planer man kan lægge sådan et sted

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, på sådan et enkelt døgn kan der snakkes meget og dybt - det er godt at have mulighed for ind imellem.

   Slet
 4. Hvor lækkert - det kunne man da godt sætte på sin ønskeliste :)

  SvarSlet
 5. Ja, det er dejligt en gang imellem at tage bort og forkæle sigselv lidt. Jeg nærmer mig stærkt de 80, bor alene og klarer migselv, men når lejlighed gives - familiebesøg i Østjylland - tager jeg lidt fri fra alt det, der skal gøres, og indlogerer mig et par dage på Bygholm Parkhotel i Horsens i stedet for at bo på et af mine iøvrigt meget søde og gæstfri børnebørns værelse. Der er så smukt både ude og inde på Bygholm med en masse faciliteter (som jeg slet ikke har brug for), og betjeningen i alle kroge er fantastisk. Efterhånden føler jeg mig hjemme der.
  Glædelig Sankt Valentinsdag
  Jytte
  www.danishknitdesign.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor lyder det som en fantastisk prioritering, Jytte! Bygholm er bare smukt på alle måder - og når man føler sig hjemme og velbetjent, så er det jo perfekt!

   Slet
 6. Sikke en dejlig gevinst. Det er vist sådan et ophold de fleste godt kunne trænge til engang imellem.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en fantastisk gevinst - vi havde nok ikke spenderet det på os selv, selvom vi egentlig burde gøre det engang imellem - jeg tror, det er godt at unde sig selv den slags oplevelser sammen.

   Slet
 7. Det var da en rigtig lækker gevinst. Det lyder til I virkelig har hygget jer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Super lækkert! Og vi har hygget igennem - det har været så godt!

   Slet
 8. Det var da en gevinst der faldt det rigtige sted. Det lyder som en rigtig skøn ophold. Flottte bygninger og udsigt og din beskrivelse er skøn læsning.
  Hygge herfra med ønsket om en dejlig dag.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Leila - det var et meget skønt ophold, som bare blev nydt!

   Slet
 9. Hvor må man altså bare føle sig beriget med sådan en flot gevinst :o) ikke nok med at man bliver op vartet i skønne rammer, så har i også haft tid og mulighed for fordybende samtaler og tosomhed :o) og det er guld værd.
  Forsat god vinterferie fra Linda :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Linda - ja, tid til gode og dybe samtaler er bestemt guld værd - og der var både lejlighed og tid i meget skønne omgivelser!

   Slet