torsdag den 1. juni 2017

En smule blåt

Sådan rigtig klar blå er en sjældenhed i min have - for ikke at sige ikke-eksisterende. De lyseblå for-glem-mig-ej og kærmindesøstre er vist det, der kommer nærmest.

Men det er der blevet lavet om på!


Sidste år fik jeg nogen riddersporer foræret, de var afblomstret, så farven var uvis. De blev placeret i det nye pergolabed og trives fantastisk. Jeg har før opgivet mine riddersporer pga. meldug.

Nu er min ridderspore sprunget ud - og den er godt nok blå! Sådan en meget klar og kølig blå - den er smuk, men den skal have det rigtige selskab.


De står her sammen med de pink rhodoer, og jeg synes ikke, det er helt godt. Men hvor kan de placeres? Hvilke selskabsplanter har I til de virkelig blå farver?


Den er smuk og kraftig - og helt sin egen!

2 kommentarer:

  1. Jeg har blå mange steder i min have, men favoritpartnere til flere blå nuancer er limefarvet løv b.la. Blærespirea 'Darts Gold'. Jeg har også broget løv som hos kærmindesøster 'Jack Frost' sammen med blå og det er blomsterne jo selvfølgelig også 😊

    SvarSlet
  2. God ide med limegrønt! Så skal jeg bare finde et sted i haven, hvor det vil passe! Men det kunne blive rigtig fint - tak for tipset!

    SvarSlet