lørdag den 3. marts 2018

Ska' vi ikke sige, det var det?

Vi kan vel snart blive enige om, at nu er det nok? Nu har vi prøvet det - det der med vinter. Vi har haft hård frost, sne i pæne mængder, snefygning og kolde næser. Jeg er i al fald klar til et omslag i vejret. Så klar til noget forår.
 


Godt vi fik noget sne til at varme om fuserne hos stauderne. Men ska' vi ikke bare sige, at det var det? Nu kan vi godt komme videre.


Vi har haft nogen fine dage med sol, men i dag var der kun sneen til at lyse op. Det har også sneet og blæst. Der dannes stadig driver, men temperaturen sneg sig opover. Ikke til tø, men mindre frost. Det må være et godt tegn. Bondemanden er ved at være som løven i et bur - han vejrer nye tider, han er også mør. Nu må det være nok med vinterhiet, vi trænger til at komme i gang, i sving og i stødet.
Forår - bring it on!

 

12 kommentarer:

 1. Jo vi kan i den grad blive enige om at nu har vi haft vinter nok. Fint nok lige at prøve det men nu drømmer vi vist alle om forår. Jeg er i hvert fald ved at være træt af alt det tøj man skal have på for bare nogenlunde at holde varmen når man skal ud. Nu trænger jeg til snart at komme ud og rode i jorden.
  God søndag til dig.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, lad os komme ud! Der er nok at tage fat på derude.

   Slet
 2. Jo det er rigeligt, sne fik vi ikke en gang, her er kun den grå og golde jord, det er meget deprimerende.
  God søndag

  SvarSlet
  Svar
  1. Det hjælper med sneen - gråt i gråt bliver meget hurtigt alt for meget.

   Slet
 3. Ja nu vil vi have forår !!
  Jeg går også og tripper for at komme i gang med forårsklargøring både her hjemme og på arbejde. Det er jo nu, vi har en god chance for at komme lidt på forkant med det hele - hvis vejret ellers vil.
  Lad os håbe det slår om i forår i den kommende uge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, min forkant er passeret - jeg er vist nødt til at udsætte et projekt, jeg havde planer om at påbegynde her slut-vinter - ellers bliver det noget halvfærdigt noget til konfirmationen, det gider jeg vist ikke. Men ja, lad os komme i gang!

   Slet
 4. Helt enig, NU vil vi have forår, vi er så klar :-)
  mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, vi er friske og veludhvilede og klar til kamp!

   Slet
 5. Jo, det er træls og det er koldt. Søndags-øv den 4. marts :)
  Jeg har lige været inde og kigge på din side "Plantenavne" - saftsuseme en god ide! Jeg kan heller ikke huske, hvad tingene hedder. Måske finder jeg på at kopiere ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er da dejligt, du kan bruge ideen. Jeg er ikke så god til at få opdateret med billeder, men jeg bruger faktisk siden meget selv til lige at tjekke op på navne og placering.

   Slet
 6. Så skidt, vi kan godt blive enige om, at vi vil have forår nu.
  Knus Heike

  SvarSlet
  Svar
  1. Altid dejligt nemt, når man er enig ;-)

   Slet