søndag den 25. januar 2015

Forårsreder

Denne søndag er blevet brugt på at forsøge at skabe et overblik! Jeg har prismærket (åh, det er svært!) og sorteret tingene. Jeg har gjort nogle ting helt færdige, bl.a. rederne. De er blevet pyntet med perlehyacinter, mos, lavgrene, husløg og små æg.

 
 
 


 

 

 

6 kommentarer:

 1. Jeg synes også, det er svært at finde den rigtige pris, når jeg laver noget. Varerne skal jo gerne sælges, men der skal da også helst være en lille fortjeneste, for det arbejde der er lagt i fremstillingen af dem :-)

  SvarSlet
 2. Det er nemlig dilemaet - vil jo gerne sælge, men også gerne have lidt med hjem! Men jeg er åben for, at folk prutter om priserne, så må vi se, hvor vi havner! Ellers må jeg holde storudsalg de sidste timer :-)

  SvarSlet
 3. Nåhhh, så er det ved at være op over, hvor spændende, og glæder mig til at se din stand:-) jeg finder det også rigtig svært at pris sætte, specielt det jeg har lavet med mine hænder. Fortsat god fornøjelse!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, nu er det lige før! Det kan jeg godt mærke i maven.... Ja, det er netop de ting, man selv laver, og hvor man har fundet materialerne 'uden for døren', som er svære at prissætte. Det er spændende, hvordan det kommer til at gå - jeg er i hvert fald ved at være klar. Nu mangler 'bare', de buketter jeg vil ha' med og løgplanterne.

   Slet
 4. Hej Frede Hvor bliver det bare spændende! Jeg glæder mig til hvis der kommer billeder af din stand. Jeg kender godt det med priser, havde selv dilemmaet da jeg solgte juledekorationer og adventskransen til mit åbne julearrangement. Men det gik fint! Men man er altid bekymret om at folk synes det er godt og flot nok. Kh Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Lyder godt med gode erfaringer! Ja, jeg kommer pludselig til at tvivle på det ene og andet....

   Slet