søndag den 18. januar 2015

Træer

Kender I mon det? Man har hovedet fuld af ideer, værkstedet fyldt med materialer og man har sågar tid til at fordybe sig - og så er der ingenting, der lykkes og bliver, som man har tænkt!

Sådan var min fredag aften: nu skulle der bindes og produceres, men næsten intet blev, som det skulle... Efter at have prøvet til nogen gange, forlod jeg værkstedet og hyggede mig sammen med resten af familien i stedet - og det var jo slet ikke så ringe!

Til gengæld kørte det derud af lørdag eftermiddag. Alting faldt i hak og kørte som smurt. Det kom der mange fine ting ud af, bl.a. disse to små træer, som er bundet på gravvaser.
4 kommentarer:

 1. Hej Frede. Jeg er vild med dine rustikke træer, så pyt med at de kom til verden en dag senere end bedregnet. Hilsen Dorthe

  SvarSlet
 2. Lavgrenene er bare så fine at arbejde med - dejligt, at du også kan li' resultatet! Ja, pyt med forsinkelsen, jeg gør kun dette, fordi jeg kan li' det, og det skal kun være fornøjelse, så ingen grund til at ærgre sig!

  SvarSlet
 3. Hej Frede.Skønne træer du har lavet...................naturen har bare mange dejlige ting man kan bruge til dekorationer.
  Ja !!! mange gange skal man lige i gang før det kører.
  God dag Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Jette - jeg er også godt tilfreds med træerne.

   Slet