søndag den 18. januar 2015

Helt i hegnet

De sidste par uger har jeg travet langs vore hegn og småskove på jagt efter materialer til naturbinderiet. Og det er et skatkammer uden lige. Selvom det er januar og meget lidt grønt derude, er der så mange flotte grene, mos, lavgrene og bark, som kan bruges. Jeg opdager hele tiden noget nyt og får nye ideer - jeg føler mig meget heldig over at have adgang til det hele lige uden for døren.

I dag har jeg plukket en stor buket mirabellegrene, som, jeg håber, vil springe ud i fuldt flor - og gerne til om 2 uger!
De står her i en skøn kande fra www.drømmegaven.dk. Besøg også Nanas dejlige blog, i disse dage har hun en rigtig fin give-away fra butikken. Du finder hendes blog her.I hegnene er der jo fuglereder - og jeg har også bygget reder i dag. De skal senere pyntes op med æg, mos, forårsblomsterløg og lavgrene.


6 kommentarer:

 1. Du har fuldstændig ret Frede, der ligger en guldgruppe lige uden for døren, også selv om det er vinter, man skal bare have øje for det. Og det har du jo i rig grad, dejligt at følge :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak skal du ha' Margit - jeg nyder i høj grad at finde på og prøve af - ikke alt er lige vellykket, men pyt - så blev jeg så klog! Og når tingene er lige uden for døren, så er det bare at tage fra!

   Slet
  2. Hvor er det fine ting du laver. Jeg går selv og roder med meget indenfor have, pyntning ude og inde, så hvis du har lyst til at følge min nye blog er du velkommen. Jeg har lige sat din på min liste, så jeg husker at se hvad du går og laver.
   Hilsen Rita fra Blomstertøsens have

   Slet
  3. Tak for de pæne ord - jeg har fluks sat dig på min blogliste, det bliver spændende at følge din blog!

   Slet
 2. Hej Frede!
  Dine reder er skønne, og du har ret det er et stort skatkammer derude, og faktisk er denne årstid også dejlig, da det er let at se og få fat på alle de skønne ting, men også nyde formerne på træerne med mere. Og som du skrev i sidste indlæg, så er der ting at afprøve, og kender det godt når der er dage hvor tingene lykkedes og andre gange gør de bare ikke.

  SvarSlet
  Svar
  1. Godt at høre at du også kan have det sådan nogle dage! Heldigvis er det ikke så tit. Jeg elsker også vintertræer - det er et fantastisk syn at studere trækronerne - det er godt tænkt!

   Slet