fredag den 13. februar 2015

En blandet landhandel

En blandet landhandel er vist, hvad dette indlæg er! Der er ikke nogen rød tråd, men det afspejler dagen i dag.

Det har været rigtig vandkoldt i dag, så der var dømt hygge!
Vi har været en tur i biografen alle sammen her i eftermiddag - sådan en familiefilm er nærmest blevet en fast del af vinterferien. Det var som altid fornøjeligt!

Hjemme var der lidt hygge med kattene, det er killinger fra sidste sommer, som bliver grundigt forkælet af børnene. De er meget kælne, men forhåbentlig bliver de også gode musefangere, så de kan udfylde deres rolle på gården. Her er det Tiger:


I vaserne står stadig buketterne fra sidste weekend med tulipaner og ranunkler. Prøv at se, hvor smukke ranunklerne er - det er jo fantastisk!


Da den store af pigerne var ude på et tidspunkt i dag, fandt hun vintergækker. De står nu sammen med perlehyacinterne, som står smukt udsprungne og en knækket hyacint - forårsblomster er bare skønne.

6 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en blandet landhandel, jo også alt godt fra en god dag:-) Katten er lækker, og ranunkler, jeg er imponeret over både deres holdbarhed og skønhed:-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, ranunklerne er imponerende både med det ene og andet - det er dejligt, når det afskårne kan stå så længe og udvikle sig så smukt.

   Slet
 2. Skøn Tiger og dejlige blomster. Der er nu ikke noget som når man kan hente den første lille buket Vintergækker.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, Tigeren er en fin kat, vi havde meget bøvl sidste år med kattene, men nu ser det ud til at de 3 (plus Besøgsmissen=hankatten) vi har, klarer sig. Vi har lært at åbne motorhjelmen på bilerne og tømme dem for katte, før vi kører nogen steder! Det har hjulpet på overlevelsesstatitikken, men en lidt træls vane, de har tillagt sig.

   Slet
 3. Måske en blandet landhandel, men dog et indlæg :) Mange andre springer over.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ind imellem er det ok med en blandet landhandel - det er godt med lidt variation, ikk'!

   Slet