torsdag den 12. februar 2015

Et lyspunkt i haven

Nu er der også begyndt at ske lidt i min have! I dag har jeg fundet fine vintergækker, påskeklokker, juleroser, store forsytia knopper og en enkelt lille fin erantis.
Men ud for mit køkkenvindue står årstidens lyspunkt! Troldnøden står rigtig flot i år, og med sine gule blomster spreder den lys og løfter om lysere tider.
Jeg kan takke min svigermor for denne vinterblomst, selv havde jeg nok aldrig fået den plantet. Lige så dejlig den er i vinterens mørke, lige så kedelig er den om sommeren. Den er så kedelig, at min far engang var ved at fælde den, fordi han troede, det var en selvsået elm. Heldigvis fik jeg ham stoppet, før det var for sent....

4 kommentarer:

 1. Jeg tænkte nok, at der også var noget på vej i din have. Troldnødden er en dejlig plante både med blomster, og jeg mener også at løvet er flot om efteråret.

  SvarSlet
 2. Jeg går forbi en troldnød hver dag på vej til bussen..og nyder hvordan den lyser op. Må se om ikke jeg på et eller andet tidspunkt kan finde plads til den i haven...måske i forhaven, når den en gang skal omlægges (og det skal den)

  SvarSlet
 3. Den er flot, og godt din far ikke fik sat saven i den :-)
  Jeg har den også på min ønskeseddel.
  Den fås i øvrigt også med orange og røde blomster.

  SvarSlet
 4. Så fin den var. Dejligt med noget der lyser lidt op i disse mørke tider som heldigvis bliver lysere og lysere.

  SvarSlet