fredag den 29. maj 2015

Frodighed

Elsker den grønne frodighed, som vi er vidne til lige nu. Grønt er absolut godt for øjnene!

Bregner, paradisæble og bronzeblad i skøn forening.

 
Vortemælk med mørke blade og grene.
 

Allium og en enkelt tulipan med rhododendron i baggrunden.Knopper i iris og løvefod.
8 kommentarer:

 1. Der er meget frodigt og grønt derude, men nu trænger vi snart til noget varme og ægte forår. Jeg har lige bladret gennem dine seneste indlæg, nu har jeg et helt klart billede af hvordan du bor der helt ude på landet - det var dejligt at se.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja tak til noget varme - det er meget tiltrængt!

   Slet
 2. Hej Frede.Skønne billeder af alt det der sker i din have lige nu.
  Og som Ulla skriver....................lad os få lidt varme.
  Her er næsten alle mine allium også sprunget ud.
  Elsker lodden løvefod.
  Rigtig god weekend Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Løvefod er min absolut yndlingsstaude - den er intet mindre end fantastisk! Jeg burde vist have sat nogle flere allium i efteråret, for der kommer ikke så mange i år. Men det må jeg huske til senere på året. Og så noget varme - det ville være skønt!

   Slet
 3. Ja det er skønt med al den frodighed, regn har vi fået nok af. Ved samme tid sidste år var vi allerede i fuld gang med at vande haven og det stod på hele sommeren, der skal nok udlignes nu ;-). Men på grund af kulden og regnen, står alting rigtig længe og skaber netop den frodighed vi ser lige nu :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er simpelthen nødt til at hænge mig i det positive i forhold til regnen - jeg kan ikke gøre noget ved den! Og det er skønt med frodighed, alting strutter derude, og jeg glæder mig dagligt over det - og i mit stille sind glæder jeg mig over, at det ser ud til, at varmen er på vej!

   Slet
 4. Hej Frede, man kan sige, nu har vi da virkelig fået vandet jorden, så den er klar til en længere periode med sol og 20 grader, og så en enkelt byge om natten....mit drømme vejr. Iris er lige på vej, det er som små stykker fyrværkeri der pludselig står der i haven.
  Henrik

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg siger også ja tak til dit drømmevejr! Jorden her holder desværre ikke på vandet. Selv efter sådan en våd periode, som denne, går der kun en uge med høj sol og tørvejr, før bondemanden på matriklen begynder at spejde efter regn og rigger vandingsmaskinen til!

   Slet