tirsdag den 24. november 2015

En enkel krans

Storm og rusk! Det er ikke så sjovt at opholde sig udendørs i dag, men det gik lige længe nok til at hente forsyninger til en krans. Jeg har bundet en hel enkel krans af buskbom, som nu hænger på cykelskuret. 


Meningen er, at den skal have selskab af 2 kranse mere - 3 på rad er så fint, især når tingene er meget enkle i udtrykket som her.

10 kommentarer:

 1. Hvor er den fin :)

  Jeg har lige indkøbt mere buksbom (nænner ikke at klippe af min hæk - og da slet ikke på denne årstid) og vil også snart i gang med at lave en buksbomkrans.

  SvarSlet
 2. Hej Frede.Smuk krans.....................det enkelt er bare så fint.
  Og er vild med buskbom.Og tre på striber bliver bare så flot.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
 3. Ja det er en og enkel flot krans, sådan noget kan jeg ikke.

  SvarSlet
 4. Enkelt og smukt :-)
  I dag kunne jeg godt have ønsket mig, at jeg havde kunnet nøjes med at være ude i den tid det tager at klippe buksbom til en krans ;-) Det var en kold og våd fornøjelse med 8 timers udearbejde i dag.

  SvarSlet
 5. flot og enkel krans, det er bare så flot. Buskborm er bare flot at bruge i kranse og det bedste er at de fortsat kan hænge længe uden det gør noget.'
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
 6. Kære Frede Super flot krans, der er nu noget over buksbom kranse. kh Tina

  SvarSlet
 7. Tak for jeres kommentarer! Efter jeg var færdig med at lave indlægget her, gik jeg igen i haven for at klippe mere buskbom. Undervejs tværs over plænen mærkede jeg et stik øverst på ryggen, og det blev ved! Jeg klippede, men var nødt til at holde og løbe ind og smide tøjet! Inderst inde fandt jeg en mega hveps, det var den, som havde stukket mig....Efter en halv times tid blev jeg dårlig og måtte lægge mig lidt, så det blev ikke til flere kranse i dag. Jeg er ok igen, men jeg havde ikke lige regnet med at blive afbrudt af hvepsestik i november!

  SvarSlet
 8. Flot buksbom krans....enkel og smuk...fint med natursnor. God idé med tre ens på række.
  Fy for en ballade-hveps. Jeg fandt engang flere hvepse i mit vasketøj, som hang til tørre udendørs, sent om efteråret. De var kravlet ind i ærmer og bukseben.
  Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
 9. Fin og klassisk julekrans af buksbum.
  Så lige nederst på din blog at du har rundet de første 100.000 sidevisninger, tillykke med det.
  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
 10. Fin og flot bundet krans du har fået lavet. Håber virkelig du er helt ok efter det hvepsestik. Det er vist kun et par dage siden jeg også læste om en der var blevet stukket.

  SvarSlet