søndag den 22. november 2015

Snemand Frost

Vi har fået et pænt lag sne i dag til pigernes store glæde! Men mængden af sne dalede jo længere vi kørte sydpå, og da vi passerede Kongeåen, var det næsten slut. Vel ankommet til min mors plejehjem i det sydlige Sønderjylland gik tøserne alligevel i krig. I plejehjemmets have fandt de et lille område med et drys sne, og så blev der trillet! Derefter blev delene slæbt om foran bedstemors vindue, og så blev der bygget snemand. Så nu står denne søde fyr og smiler ind til mor/bedstemor!

10 kommentarer:

 1. Godaften Frede.Det var da en rigtig god ide at lave en snemand så din mor kan se den fra sit vindue.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, de er ret kreative, de tøser. Vi var begyndt at tale om, hvor de mon blev af, for vi kunne ikke se dem. Og så kom de pludselig slæbende med de store snebolde og gav sig til at bygge snemand lige uden for vinduet. Efterfølgende fandt vi ud af, at de andre plejehjemsbeboere havde fulgt deres arbejde omme i haven fra opholdsstuen! Der er faktisk en rigtig fin have til plejehjemmet med fine bede, hyggelige kroge, geder, terrasser og et lækkert drivhus.

   Slet
 2. Håber det kunne opmuntre bedstemor lidt, det er vist ikke sjovt at sidde sådan et sted, det var det i hvert fald ikke for min mor. Men flot snemand :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Min mor er heldigvis et rigtig godt sted, og hun og vi er meget glade for det. De mærker også besparelser, men der er omsorg, hygge og hjemmelavet mad - at flytte ind her, er det bedste, som er sket for min mor i mange år. Men hun blev meget glad for snemanden - pigerne ville overraske hende, og det gjorde de så sandelig!

   Slet
 3. Hvor er den flot og så står den og smiler ind til bedstemor....det er da genialt...og pigerne fik sig rørt i den friske luft...så fint.Kærlig hilsen Ingeborg

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det var en dejlig ide, de der fik. Og min mor blev meget glad for snemanden!

   Slet
 4. Hvor dejligt at pigerne skabte så megen glæde både hos din mor og de andre beboer. Pigerne må nærmest have brugt det meste af byens sne, for der er ikke noget, som kan bruges til ret meget, men godt at de fandt noget.
  Jeg er rigtig glad for at høre at det efter omstændighederne går din mor godt og at hun trives på stedet.
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. De var heldige at finde lidt sne først på eftermiddagen, senere smeltede det og snemanden skrumpede! Min mor er på Solgården i Bedsted (hendes hus er i Løgumkloster), min far boede også på Solgården det sidste år, så selvom der er lavet meget om de senere år, er det lidt som at komme hjem!

   Slet
 5. Hvor sødt af dine piger at bygge en snemand til deres bedstemor. Nogen gange er det så lidt der skal til for at få smilet frem hos de ældre.

  SvarSlet
 6. De må da virkelig have tømt græsplænen for sne for at kunne lave den snemand....Rigtig sød tanke :)

  SvarSlet