lørdag den 2. januar 2016

Mærkedag

I dag for 2 år siden skrev jeg mit første indlæg på bloggen her. Jeg husker tydeligt usikkerheden, var der overhovedet nogen, som ville læse, hvad jeg skrev - kunne jeg fylde en blog ud - havde jeg ideer nok - var det i det hele taget noget for mig med en blog?.

Jeg fik en varm velkomst i blogverdenen, og hurtigt følte jeg mig i den grad hjemme her og en del af et større fællesskab. Her er en platform for at dele min interesse for blomster, haven og binderi - og der er nogen, som læser med og tager del.

I de forløbne år har jeg mødt medbloggere og andre, som følger med på bloggen. Det er sjovt og dejligt at hilse på og få sat ansigt på. Også lidt grænseoverskridende med helt fremmede! For bloggen er personlig, og jeg deler ud af mig - og så står man over for et menneske, som 'kender' én, man kender dog ikke vedkommende, men de møder én så positivt og med glæde - det giver virkelig et boost!

Det har været opdagelsen af en verden af inspiration og sprudlende have- og blomsterglæde, og jeg har nydt det hele vejen. Nogen gange er der stille på min blog, men dagligt opdaterer jeg på andres blogs, også selvom jeg ikke får skrevet kommentarer - jeg følger med!

Tak til alle jer, som læser med her, og en endnu større tak til I andre bloggere for at holde gang i bloggeriet - det er og bliver en fascinerende verden at være en del af. Jeg glæder mig over alle besøg og kommentarer - og jeg elsker at læse indlæg og kommentarerne på andres blogs!

I løbet af den kommende uge vil jeg fejre min blogs 2 års fødselsdag med en lille give-away, for det er da værd at fejre!

26 kommentarer:

 1. Tillykke med dine to år som haveblogger :)
  Det er et dejligt fællesskab blandt ligesindede :) Jeg har, trods det jeg har blogget siden 2004 - dog først som haveblogger fra 2010 - ikke mødt ret mange andre bloggere, men når jeg har mødt nogle - i år har jeg mødt Karina (hosGaardejerinden) og Linda (Casa Rosen) - har det altid været mægtig hyggeligt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Esther - ja det er en forunderlig verden med masser af hygge og fælles interesse!

   Slet
 2. En haveblogger mere, som har jubilæum i dag:-) Heldigvis tyder det ikke på, at haveblogverdenen har overlevet sig selv. Det er efter min mening et særdeles velfungerende fællesskab med god plads til forskellighed og frem for alt inspiration.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mon ikke havebloggene bliver ved - der er jo hele tiden noget at dele og blive inspireret af - og dejligt med forskellighed og inspiration!

   Slet
 3. Kære Frede.
  Stort tillykke med blogfødselsdagen. Tror vi alle havde de samme tanker, da vi startede med at blogge :-)
  Ja blogverdenen er et fantastisk dejligt sted, hvor man i den grad møder andre der deler ens interesser.
  Glæder mig til fortsat at følge med hos dig.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Anette - ja, du og din blog var noget af det, som fik mig i gang! Jeg fulgte din blog et års tid, før jeg selv gav mig kast med projektet. Jeg glæder mig til fortsat at følge dig. Kh. Frede

   Slet
 4. Tillykke med toårsdagen
  Jeg genkender hvert et ord du skriver, kan man fylde den ud, er der nogle, der ser det og gider kommentere, det koster lidt arbejde fra en selv, men så er den hjemme, og det bliver en verden, man slet ikke kan undvære igen, i hvert fald for nogen af os :) Det er dejligt at få sat ansigter på f.eks til Grundlovsdag i Kolding. Godt du hænger på :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja. Geografisk Have Grundlovsdag er blevet en blogger-dag for mig - i det hele taget en rigtig havedag! Glæder mig allerede til 2016 udgaven!

   Slet
 5. Godaften Frede.Tillykke med de to år på bloggen.Nyder meget din fine blog.Og det har også været hyggeligt at hilse på dig i Kolding i både sol og regn.
  Og at blogge giver mig også megen glæde og inspiration til min have.
  Jeg har også altid en lille Give-away på min blogdag.
  God aften Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for de søde ord Jette - det er godt at være haveblogger!

   Slet
 6. Også et tillykke med toårsdagen fra mig. Du beskriver bloglivet lige sådan som det er. Positivt og livsbekræftende. Og forhåbentlig render vi igen sammen derude i haveland. :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Fru Friis - vi ses da forhåbentligt i hvert fald i Kolding, ikk'?

   Slet
 7. Stort tillykke med 2 års dagen - godt du valgte at starte din blog. Jeg har stor glæde af at læse med :-)
  Det bedste ved havebloggerne er jo lige netop, at de er så positive og imødekommende både på bloggen og i virkeligheden. Der er jo også altid noget at snakke om, når man er fælles om en interesse.
  Glæder mig fortsat til at følge din blog, og mon ikke vi løber på hinanden et eller andet sted engang i løbet af året :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Vivi - ja, det er en glæde, som går mange veje, når man har en haveblog. Ja, mon ikke vi ses!

   Slet
 8. Kæreste Frede også et tort tillykke herfra.
  Du kan sandelig tro at jeg kan følge din beskrivelse af hvordan det var da du startede. For jeg startede selv den 22 juni sidste år. Og jeg har fortsat det sådan at jeg får en vis usikkerhed lige inden jeg trykker udgiv - for som du selv skriver så deler man ting med andre som man ikke altid fortæller andre.
  Jeg gik også længe inden jeg turde at tage springet og jeg læste i lang tid andres blogge bl.a din og fulgte med i jeres færden i have, værksted og hvad I ellers bidrager med.
  Så jeg er glad for at jeg fandt din og andres, da det er en verden som jeg nødig vil undvære, og jeg staser hårdt på at komme til Kolding fordi det kunne være så godt at høre hvad I fortæller og ikke kun læse.
  Kh.
  Kirsten og tak for dit bidrag

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Kirsten. Ja, det er bare med at springe ud i det - dejligt, at jeg har kunnet være med til at inspirere dig. Det ville være rigtig hyggeligt at se dig i Kolding også!

   Slet
 9. Tillykke med blogfødselsdagen, jeg tror at din beskrivelse af opstarten er kendetegnende for mange af os og jeg kan kun istemme koret om inspiration og samhørighed - gi'r man lidt selv, så får man selv en masse tilbage - både viden, inspiration og nye bekendtskaber - slet ikke dårligt.
  Jeg følger dig ! også selvom jeg ikke altid får lagt kommentarer.

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Og jeg følger dig! Og det er noget af det, som er så godt - vi behøver ikke altid kommentere - det er dejligt, når det sker - men det at være en del af et fællesskab bestående af bloggere og ikke-bloggere med samme interesse - det er godt!

   Slet
 10. Kære Frede, tillykke med to årsdagen :-). Det er altid dejligt at læse på din blog og som du skriver, nogen gange læser man bare, andre gange kommentere man, nogle gange mere flittigt end andre gange, men som jeg læser hvad folk skriver, så er det altid med en positiv ånd der skrives på bloggen. Der kan Facebook ikke være med, heldigvis er de fleste søde, men nogen gange skammer jeg mig over folks opførsel og deres kommentarer. Så selv om bloggen er et mere langsom og måske gammeldags forum, så er tonen 99,9 % soper. Forsat god vind på bloggen :-), kh Margit

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for det Margit - og du har ret, i forhold til facebook er forummet her langt mere sobert og generelt meget positivt - tak for det!

   Slet
 11. Kære Frede. Et stort tillykke med to-års dagen. Rigtig flotte lanterner du viser i dag. Jeg synes din blog er interessant og hyggelig at følge, men får ikke lagt en kommentar ret ofte.
  Ønsker dig et godt nyt have-år. Mange hilsner fra Eliane

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Eliane - tak for dine søde ord. Jeg synes også lanterne er fine, men de dur ikke udendørs i dette blæsevejr, fordi de er åbne i toppen, så heldigvis kan de hentes ind og nydes indendørs!

   Slet
 12. Tillykke med to årsdagen. Jeg kan ikke huske hvornår jeg første gang stødte på din blog men nu følger jeg med i hvad der sker hos dig. Håber at møde dig på et tidspunkt...om jeg kommer til Kolding i år er jo meget usikkert men jeg håber.
  Hilsen Rita

  SvarSlet
  Svar
  1. Kære Rita - jeg håber også at møde dig og at besøge din have og plantesalg står højt på listen, selvom jeg godt ved, at det er ret usikkert, hvad året bringer hos dig. Det ville være dejligt at møde dig! Jeg håber sammen med dig.

   Slet
 13. Hej Frede!
  Stort TILLYKKE med de 2 år:-))))))!! husker godt da du kom på bloggen, vi begyndte næsten på samme tid, tænk der allerede er gået to år, og alle de gode ting der er sket i den tid:-) de ting du skriver er utrolig genkendelig, og føler det også meget specielt at møde mennesker der har fulgt bloggen, uden man aner det, før den dag man står face to face.
  Godt du bliver ved, jeg nyder at kigge forbi din blog, også selvom det ikke bliver til kommentar hver gang der er et nyt indlæg.
  Hilsner og et fødselsdagskram fra Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg husker også, at vi startede nogenlunde samtidig! Det har været et fantastisk bekendtskab, jeg er blevet inspireret af dig og glæder mig altid over nye indlæg. Hvis vi skulle kommentere på alle de blogs vi læser hver dag, så ville tiden løbe fra os, tror jeg :-) Men skønt at vide, at der er nogen, som følger med! Tak for det.

   Slet