onsdag den 23. marts 2016

Forrygende dag

Sikke en forårsdag! Selvom vinden var lidt kold, var solen varm, og ungerne legede og hyggede sig ude. Det blev ikke til så meget udeaktivitet for mig, jeg holdt mig til planen! Jeg fik gjort hovedrent i stuerne, men for åbne vinduer og med solen strålende ind ad vinduerne - det var godt! Da jeg var færdig, var energien ikke til knokleri i haven, men jeg fik bagt en omgang nippe-nalle-mad til skrub-af-maden til konfirmationen. Denne gang med laks og hvidløgsost.

Men selvfølgelig var jeg også ude ad flere omgange og nyde det skønne. skønne vejr!

Der er gang i de svovlgule anemoner, måske kan I ane knopperne?

Også de hvide anemoner, som blev sat her sidste år, er godt på vej

Den sidste jordforbedring er på plads, her i bedet ved vejen10 kommentarer:

 1. Hold da helt op hvor du går til den med jordforbedring :-)
  Her er de hvide anemoner ikke dukket op endnu. Jeg købte nogle svovlgule sidste år, dem kan jeg heller ikke se endnu, men håber da de ikke er gået til.

  SvarSlet
  Svar
  1. Mine svovlgule er ret sejlivede, men de breder sig ikke med lynets hast! Så mon ikke dine dukker op. De hvide er mine favoritter, men de gule her har jeg fået af min far, så de betyder rigtig meget for mig. De blå kunne jeg godt ønske mig, de er også fine.

   Slet
 2. Nogen gange er man nødt til at sparke sig selv bagi og få gjort det man har sat sig for og det er jo skønt bagefter. Rigtig skønt oversigtsbillede det sidste og ja inden længe myldrer det op med Anemoner.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg sparker ret meget i tiden ;-) jeg vil meget hellere være udendørs end gøre rent inde, men det skal jo gøres - og jeg synes jo, det er dejligt bagefter! Og så giver det mig ro indeni - og det er godt!

   Slet
 3. Hvor ser det godt ud ihaven og flotte kanter på bedene. At få gjort hovedrent er godt gået - så kan du hakke af ved dette inden jeres store fest. God Påske

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er dejligt at kunne hakke af - og der bliver jo også tid til haven. Jeg har gjort haven forårsklar, i hvert fald den grove del. Nu skal der plantes krukker, som kan stå rundt omkring.

   Slet
 4. Ja nogen gange skal man holde sig til planen og ikke lade sig aflede, uanset. Så du må ved at være i hus med de store ting. Ja det var så skønt et vejr i år, så vi fortsatte bare på vores liste over to do ting i haven, og da vi ikke skal noget før i aften, så tænker jeg at jeg godt kan lokke Jack med ud i haven.
  Jeg håber at I får en god påske
  Kh.
  Kirsten

  SvarSlet
  Svar
  1. Du har ret, jeg er ved at være rundt om de store ting - og det gør godt! Heldigvis kan jeg nyde mit arbejde, fordi jeg er i god tid, så det jeg satser jeg på, jeg kan blive ved med indtil dagen!

   Slet
 5. Hej Frede.Dejligt at få gjort rent indendørs.Men skønne billeder udenfor.
  Og glæder mig også til mine gule-blå og hvide anemoner dukker op.
  Her har den stået på oprydning i mit potteskur..........dejligt at også det er klaret.
  Nu mangler der kun min udestue .og så kan jeg bedre koncentrere mig om mine nye bede.
  Rigtig god påske til dig og familien Knus Jette

  SvarSlet
  Svar
  1. Skønt at få klaret potteskuret, det gør godt på mange måder at få ryddet op rundt omkring. God påske til dig!

   Slet