tirsdag den 24. maj 2016

Tusmørke

Jeg er ret sikker på, at ret mange af jer også gør det. Går en tur gennem haven i tusmørke. Nyder det stærkt svindende lys og de særlige farver og skygger, det skaber. Forsøger at fastholde det hvide beds helt specielle månelyse skær. Og indånder aftenluften i fulde drag, mens I reflekterer over dagen og livet.

Det gør jeg. I aften var ingen undtagelse. Jeg tog mit kamera med ud - selvom det var dømt til at mislykkes. Alligevel bringer jeg nogen af billederne, fordi jeg elsker bladformer og regndråbernes spil. Min have tirsdag den 24. maj 2016 kl. 22.00.
Det har været en skøn eftermiddag i haven. Lunt og lidt vådt, for vi fik endnu 5 mm. Det var perfekt til at plante og flytte rundt, så det har jeg gjort.

Mine roser 'New Dawn' er ikke kommet ordentlig i gang, faktisk klippede jeg dem helt ned, for de visnede i toppen. I aftes kørte manden dem så over med plæneklipperen.....! Og så var der jo ikke andet at gøre end at købe 2 nye. Denne gang er de kommet ind i sandkassebedet - der kommer plæneklipperen ikke! Nu håber jeg, de vil trives og dække plankeværket med deres skønne løv og blomster.

3 kommentarer:

 1. Ja sådan kan det gå når de 'mænner' bliver sluppet løs i haven. Jeg glemmer aldrig da Niels fræsede lige hen over mit Aspargesbed og så opgav jeg det med Asparges i haven..måske jeg skulle forsøge mig igen ;o))

  SvarSlet
 2. Kære Frede.
  Åh jo den tid op aftens elsker jeg - høre solsorten synge sin aftensang, duften fra jorden, træerne og den fornemmelse at det kan være helt stille.
  Og bladenes raslen som nogen gange kan lyde som havet, som vandet rammer stranden.
  Så jo den tid kender jeg godt og jeg er ude i haven så lang tid som muligt, næsten så lang tid at min kære mand kommer og spørger om jeg ikke kommer ind - tiden kan jo rende fra en :-)
  Kh
  Kirsten

  SvarSlet
 3. Kære Frede. Skønne tusmørkebilleder, tak for at du deler. Her på gården er der også mulighed for flagremus, der suser om ørene, når en af os er ude og lukke for hønsene... Tusmørke skal til og det er da om noget kvalitetstid, bare det at tænde lidt levende lys og sidder derud og mærke sommerskumringen :-) Kærligst Merete

  SvarSlet