onsdag den 25. januar 2017

Det spirer

Der er ikke noget som en tur i drivhuset med en kop kaffe her sent om eftermiddagen efter en lang dag på job.


Selvom jeg kun sidder der kort, tænder jeg alle stearinlys og nyder øjeblikket.


Jeg tjekker også lige mit lille eksperiment. For noget tid siden såede jeg salatfrø i en zinkspand og dækkede det med fiberdug. I dag måtte jeg lige kigge ind under dugen, og jo, frøene er spiret!


Jeg pakkede fiberdugen omkring igen og drømte om min første pluksalat fra drivhuset - nu får vi se, om det lykkes!Sådan en rå januareftermiddag er det dejligt at sidde på lammeskindet - det varmer og indbyder ligefrem til bare at sidde dér og glo ind i flammerne og lave ingenting! Jeg er ret vild med kombinationen af trellebænkens og bordets rå look, zink, stearinlys og det langhårede skind. Det er vist ret tydeligt, at drivhuset ikke kun er et produktionssted, men for mig også et sted, hvor mit pyntegen folder sig ud - det skal helst også være skønt at skue!


Lammeskindet.dk har udsalg måneden ud, så du kan stadig nå at sikre dig fine lammeskind med rabat.


12 kommentarer:

 1. Du får godt nok valuta for pengene med det drivhus, det var da den bedste fødselsdagsgave, du kunne få.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jep - selv bondemanden har bemærket det. Han havde vist ikke regnet med, at det hus ville være så brugbart selv uden for sæsonen. Jeg er ubeskrivelig glad for min hule - og jeg er spændt på min første dyrkningssæson!

   Slet
 2. Åh, det må være så dejligt at have et drivhus :-)
  Tusind tak for at du har interesseret dig for min blogs læservenlighed i dag! Det er så sødt af dig! Jeg tror kun problemet eksisterer i nogle få Windows/Explorer kombinationer, og jeg tror ikke jeg selv kan løse det. Hvis min blog en dag igen ser rigtig ud, må du meget gerne fortælle mig det!
  Din blog ser helt rigtig ud :-)
  Kh Nana

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, du har ret - det er noget explorerbøvl, som sikkert retter sig. Godt det ikke er et generelt problem. Og jeg kan jo sagtens læse din blog alligevel! Jeg giver dig et praj, når den ser normal ud igen på min computer. Og ja, det er skønt at være drivhusejer! Det må være helt fantastisk også at dyrke noget derude.....

   Slet
 3. Ih, hvis jeg når det i weekenden, så tror jeg a jeg skal prøve at så noget salat i udestuen (der jo fungerer som drivhus)

  Tak for tippet.

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud i dit drivhus, og du har ret i at man har glæde af et drivhus hele året.
  Spændende om det lykkes med dit salat.
  Med venlig hilsen
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på salaten, et sjovt eksperiment - og ja, jeg stornyder mit drivhus.

   Slet
 5. Kære Frede. Hvor er det dejligt, når drømme viser sig at virkelige, det var godt du fik dit drivhus. Bare vent til solen rigtig får magt og det bliver varmt og lunt i dit drivhus, så kan det nok være, at familien kan komme ud og nyde det... Dejligt at læse du også får overskud og energi ved at tænde lysene og bare sidde i 5 min i dit glashus, i min verden er der ikke noget bedre, når lyset kommer lidt mere og jeg når hjem fra arbejde, inden det bliver alt for mørkt... At sidde i nydningen med en varm kop, og lige finde RO i den travle hverdag.... Jeg er vildt spændt på at høre hvordan det går med din forspirings projekter... i både drivhus og udenfor... Kan næsten ikke vente... go søndag til jer. Kærligst Merete

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kniber også gevaldigt med min tålmodighed - men jeg må væbne mig lidt endnu!

   Slet
 6. Du har ganske ret,det er smuk med det "rå" træ,zink,stearinlys,lammeskind og puder. det store skal med kogler ser godt ud. Det bliver spændende at de hvad du får ud af dit pluksalat. Hygge fra os i Huset på bakken langt ude på landet.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også spændt på, om jeg får noget ud af pluksalaten - det er et lille eksperiment!

   Slet