onsdag den 11. januar 2017

Nyt look

Trangen til fornyelse samt opdagelsen af det der med collager fik mig i går
til at forny looket på bloggen.
 
En såkaldt frisk start
 
 - 2017 looket -  
 
i al fald indtil videre
 
 
Samtidig oprettede jeg en opslagstavle på Pinterest 'Fredes', hvor jeg vil dele billeder fra bloggen.
 

9 kommentarer:

 1. Du er da for sej :-) Meget flot nyt look. Nu du er igang kan du lægge et link til Pinterest på din blog, jeg kan ikke længere huske hvordan jeg gjorde, men tror jeg fandt en vejledning på google. Det gør det nemmere at finde dig derinde.
  Jeg kan rigtig godt lide Pinterest, da man kan lave sine egne opslagstavler med ideer, og billederne forsvinder ikke, som på Instagram, hvor man skal huske hvor man har set dem, hvis man vil finde tilbage til dem.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Der skal da være et link på bloggen, det må jeg lige finde ud af - tak for tippet! Jeg er også ret vild med pinterest, selvom det kan være lidt overvældende med alle de fantastiske ideer. Og det er smart, at man kan gemme og dele - bruger det også i sprogundervisningen. Instagram har jeg aldrig rigtig fået mig sat ind i - det lader jeg vist de unge i familien om...de er storforbrugere!

   Slet
  2. Så kom linket til Fredes på Pinterest på bloggen!

   Slet
 2. Smukt, Frede! Og dejligt forårsagtigt :-)
  Jeg har det lidt mærkeligt med Pinterest fordi meget af det der foregår er ulovligt (altså, når man bare bruger løs af andres billeder), men jeg kan godt lide opslagstavleideen, og jeg er flere gange gået i gang med at bruge det. Måske skal jeg prøve igen ...
  Jeg synes Instagram er et godt sted at være. Det skulle jeg også prøve nogle gange før jeg blev hooked, men det er jeg nu. Der er sådan en god, positiv stemning :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, Nana - jeg skal vist lære Pinterest bedre at kende, har slet ikke skænket 'ulovligheder' en tanke! Det kan være Instagram får en chance senere, når jeg igen trænger til fornyelse :-)

   Slet
 3. Åhhh ja....et nyt år råber nogen gange på forandringer. Store eller små....
  Jeg syntes det nye look ser skønt ud.
  Go dag
  Susan

  SvarSlet
 4. Åhhh ja....et nyt år råber nogen gange på forandringer. Store eller små....
  Jeg syntes det nye look ser skønt ud.
  Go dag
  Susan

  SvarSlet