mandag den 27. februar 2017

Psst...

Det er ikke for at piske en stemning op, men i går morges hørte jeg lærken!


Og i min have er der krokus


Tulipanerne stikker næsen op rundt omkring


Faktisk er tulipanerne i drivhuset ikke så langt, men mon ikke de vinder kapløbet alligevel?


Salaten, som blev sået i starten af januar, har ikke travlt, men især på solskinsdage kan man se, der trods alt sker noget :-)

Lige om lidt rammer vi den første forårsmåned - vejret er ikke helt med, men jeg er så klar!

22 kommentarer:

 1. Ingen tvivl om at vi går mod foråret og det bliver dejligt. Herligt når du kan høste den første salat :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mod forår det går - det er herligt!

   Slet
 2. Kære Aase Jeg tror du har ret, foråret er langsomtbegyndt at snige sig ind. Så dejligt at få det bekræftet også fra dig ;-)Knus Tina

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kan mærke det i knoglerne, det der forår! Eller - jeg længes så meget, at jeg ser tegn alle vegne - smiler!

   Slet
 3. Vejret er ikke så forårsagtigt, men det er mildt, og fuglene kvidrer på livet løs. Lærken har jeg nu ikke hørt endnu, den kommer ikke så meget her omkring vores have.

  SvarSlet
  Svar
  1. Da vi sidste weekend var på Nordsjælland, fortalte min svoger, at han 3 dage før havde hørt lærken ved Arresø - og lidt senere så han viben - det er da forårstegn, der vil noget! Vejret er fortsat tungt og vådt, men mildt, og det høres på fuglene - det er på vej!

   Slet
 4. Jeg hørte den første lærke her lige uden for Gudhjem allerede i onsdags d. 21, og i dag har temperaturen været oppe omkring de 9-10 grader, så det er forår lige om lidt :-) Varme forårshilsner fra

  fru Jensen
  Gudhjem

  SvarSlet
  Svar
  1. Lige omkring den dato hørte min svoger også lærken på Nordsjælland, som jeg skrev til fru Høneballe lige oven over - så de er nok startet på Bornholm og har bevæget sig vestover :-)Skønt er det i al fald!

   Slet
 5. Jeg synes vi skal piske en stemning op! En stemning af forår :-) Jeg hørte lærken i torsdags og troede næsten ikke på det (er det ikke tidligt?) men siden har jeg mødt flere der også har hørt den, så den ER her. Og jeg er KLAR til forår!

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay så da! Lad det blive forår :-)

   Slet
 6. Du må gerne piske en stemning op, for jeg tror bestemt også, at foråret er lige om hjørnet. Det myldrer op med de tidligste forårsløg, og temperaturerne er gode, nu skal det så lige have lov at regne færdig, så tror jeg vi er der :-)
  I dag har jeg lige bestilt en masse frø, så om få dage når de kommer, skal den første såning i gang her :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror, du har ret, Vivi - vi kan vist snart slippe jublen løs! Jeg har også frø på lager, men jeg skal time det lidt, for jeg har kun plads til at forspire indendørs - når jeg når til udprinklingspotterne, skal de kunne stå i drivhuset - og det varer vist lidt endnu!

   Slet
 7. Lad os endelig piske en forårstemning op :o) Lærken har jeg ikke hørt og ej heller set Viben, men jeg kan mærke foråret helt ind i knoglerne og musklerne er forårs ømme, som de kun kan blive af havearbejde og ihhh hvor er det dejligt. :o))

  SvarSlet
  Svar
  1. Lad os bare sige, det er nu - i dag er i al fald den sidste officielle kalender-vinterdag!

   Slet
 8. Fortsæt du bare med at piske en stemning i vejret! Jeg er med og vi trænger til det. Igår aftes på en gåtur, hørte jeg solsorten synge sin aftensang, blev simpelthen nødt til at stå stille og lytte. Det er en dejlig tid... :o)

  SvarSlet
  Svar
  1. Der er noget særligt over årets første pip fra fuglene - det er en skøn tid!

   Slet
 9. Hvor dejligt at du skriver du har hørt lærken. Det har jeg nemlig også, men jeg troede bestemt at jeg hørte syner....hvis man kan det!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Det tror jeg godt, man kan - men den var go' nok! Men måske tvivlede jeg ikke, fordi min svoger fortalte, han havde hørt den mere end en uge før i Nordsjælland.

   Slet
 10. Skønt når det pipler ude og inde...uhm salat alt det grønne der ,det gør noget i os allesammen . Skønt indlæg som gør godt for sjælen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, det er en god tid, vi tager hul på nu - det hele ligger foran os!

   Slet
 11. I får godt nok tidlig salat, hvor er små planter fine.
  Der er også blevet en god arbejdsplads i dit drivhus, det ser så godt ud. Dejligt at ikke al pynten måtte vige for frøplanter og spirebakker.

  Kærlig hilsen Anette

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, pynten får lov at blive, men må vige noget af pladsen for alt det andet, som også skal være i drivhuset :-) Jeg er spændt på om salaten bliver tidlig eller om det bare går så langsomt, så det i sidste ende bliver det samme?

   Slet