søndag den 29. oktober 2017

With a little help.....

Ingolf fejede ind over landet i nat - det var så voldsomt, at jeg vågnede og faktisk blev en smule bekymret. Senere på natten røg strømmen et par timer. Da solen stod op, var alt igen stille. Jeg var ude og inspicere haven som noget af det første, og det var ikke gået så galt.


Der var lidt grene på plænen, og egen havde smidt de sidste blade.


Vandgranen var blevet alvorligt tyndet ud i spidserne, de lå som en dyne på plænen.


Det var gået værst ud over magnoliaen. Den havde mistet en gren, men den skal nu nok vokse sig pæn igen.


Grenen havde en gammel skade, hvor den hæftede, så nu gik den ikke længere.

Vejret har været skønt med sol, så det var oplagt at komme derud og rydde op, men dagens planer stod i vejen. Formiddagen gik med kirkegang med konfirmanden, og lige over middag var jeg chauffør til dagens håndboldkamp. Og da jeg kom hjem, var solen på vej ned.

Men her er det 'a little help' kommer ind i billedet.


For da vi kom hjem var bondemanden og yngstepigen i fuld gang med at rydde op efter Ingolf!


Så takket være de to er plænen nu ryddet igen, og sporene efter Ingolf er væk. Bagerst i billedet kan I også se drivhuset, som heldigvis modstod stormen uden problemer.

7 kommentarer:

 1. Dejligt med lidt hjælp og at drivhuset holdt. Det er ikke nemt at nå det hele, når man også skal være chauffør.

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, der går meget tid med at køre! Heldigvis er det også hyggeligt - og det var så skønt at der bare sådan blev ryddet op i haven og gården!

   Slet
 2. Uh... godt at drivhuset overlevede.
  Ja, nogle gange så er det andre, der bruger ens tid, men jeg tænker at den er godt investeret :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er bestemt en god investering, men kunne godt bruge lidt flere lyse timer... Så skønt at drivhuset stadig står - bondemanden var nede og kigge efter det i den mørke nat, da han alligevel var ude og tjekke op på dyrene, da strømmen var væk, så jeg havde en formodning om, at det stadig stod.

   Slet
 3. I slap heldig vis billigt og hjælperne har været effektive. Det var godt der ikke skete noget med drivhuset. Ingolf Havde haft fat i døren på mit orangeri, og havde fået den løs forneden, så den kun kørte i den øverste skinne, heldigvis så holdt den og er sat på igen :o)

  SvarSlet
 4. Godt at drivhuset holdt og med lidt havehjælp. Her var det også kun lidt smågrene og en masse blade. De fleste af de blade der landede udenfor hækken fløj vist ned til naboen og så får jeg nok styr på dem på gangene inde i haven.

  SvarSlet
 5. Godt,at stormen ikke lavede mere skade hos jer. Skønt med hjælp i haven, de har da også fået samlet en del. Hygge herfra

  SvarSlet