søndag den 7. oktober 2018

At grave græs af

Endelig blev jeg færdig med at grave græs af, det er altså ikke det mest interessante - der skal gå en rum tid, før jeg går i gang med det igen - mindst en uge....

Mit cirkelrunde bed er gravet ud.


Vejret har været fantastisk til at få arbejdet gjort i dag. Jeg har nydt solen og det stille vejr.


Kigget til den røde ahorn, hvor det er meningen, at der skal være en græssti hele vejen. Græsset er sået, men der er godt nok ikke meget gang i de frø, måske er de for gamle? I må forestille jer den gennemgående græssti.


Så er der blevet plantet - der er stadig huller, men det må komme hen ad vejen. De 2 buskbomkugler skal flyttes, for da jeg senere slog græs, kørte jeg imod dem. Det må jeg have ordnet i morgen.


Her ses bedet fra den anden side. Der er plantet hjortetrøst, 2 slags græsser, pileurt, en parykbusk, 2 rønnebærtræer, 2 buskbomkugler, 2 buskroser (Therese Bugnet) og rølliker. Der mangler en masse solhat, som først bliver sået nu, og så nogle flere græsser. Næste år bliver hullerne fyldt ud med dahlia.


Jeg er stadig lidt i tvivl om faconen på bedet, jeg har et alternativ i tankerne, men det vil kræve, at jeg skal grave mere græs af....

10 kommentarer:

 1. Nej det er ikke spændende at grave græs af, men bedene er fint runde, det ser godt ud.
  Du har været flittig, det hjælper med solskin, så er lysten til at gå ud større.

  SvarSlet
  Svar
  1. Og i dag har det da været helt forrygende! Når efterårsvejret viser sig fra den side, er det da helt fantastisk at komme ud og knokle lidt!

   Slet
 2. Du er så flittig! Jeg kan godt lide faconen på bedene, så du behøver ikke grave mere græs af ;-)
  Da vi såede græs sidste efterår, opdagede jeg at græsfrø hurtigt bliver for gamle. Vi såede nogle der var et år gamle, og de spirede langsomt og svagt, mens de nye vi såede, straks blev til en græsplæne. Det havde jeg ikke tænkt på ... Jeg håber dine græsfrø kommer efter det!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hmm jeg skal vist have købt nye græsfrø - for det er en meget tynd omgang lige nu!

   Slet
 3. Flot form på bedet :-) og flot med stien igennem og træet for enden.

  SvarSlet
 4. En anderledes og sjov form på bedet. Det skal nok komme til at fungere godt, tror jeg.

  Jeg kan godt huske, hvor dødssygt det er at grave græs af...er lykkelig for jeg forlængst er færdig med det, for det var godt nok både hårdt og kedeligt, så kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har haft det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, grave græs af er ingen spøg. Man synes, det er et lille område, men uha, det trækker tænder ud!

   Slet
 5. Du er så sej, og det er altså et par smukke bede du har fået lavet. Nu i øjeblikket knokler jeg selv med buskbom og jeg ved hvor tunge de er, så jeg syntes det er helt synd at du skal rykke dem igen.

  Jeg kan sagtens forestille mig græsstien, det er så smukt.

  Masser af hilsner fra Linda

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak! Ja, de er megatunge! Men de er bliver flyttet i dag - de skulle bare rykkes lidt, så det gik ikke så galt. Og så satte jeg vanderen på, for solen tørrer da pludselig igen.

   Slet