mandag den 7. januar 2019

Nyt udstyr og friske forsyninger

De frister, gør de! Alle de fine hjemmesider med frø og lækre haveting. Jeg har besøgt et par stykker, og i dag kom den første pakke ind ad døren. Selvom jeg godt kan huske, hvad jeg har bestilt, er det alligevel mega spændende at lukke op.


Dagens pakke var fra Kerneliv og indeholdt både lidt frø og lidt nyt udstyr til prikling og såning.


Der er fortsat lidt huller i mit blå/lilla bed, så der er blevet indkøbt lidt frø til den afdeling: Staudeklematis, Edelweiss og Aks-ærenpris. Til det nye bed vil jeg forsøge mig med Hirse.

Sidste år forsøgte jeg mig også med stauder, men fik ikke så meget ud af det, fordi det gik galt for vande-vikaren under en lejrskole. Jeg skal også på lejrskole i år, men jeg må gøre mere ud af instruktionen...Med i pakken var som sagt også lidt lækkert udstyr. En priklepind! Sådan én har jeg aldrig haft, så det kan kun blive godt. Og 20 meter såsnor med pinde - slut med tilfældige pinde omviklet med det første, det bedste snor eller endnu værre: rækker på øjemål! Nu kan der laves fine, lige rækker.

Flere pakker vil dukke op, inden sæsonen for alvor går i gang - der er i al fald nok, som frister!

8 kommentarer:

 1. Altid spændende med en pakke, selvom man selv har bestilt og betalt den :) i hvert fald når det har noget med have at gøre.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, underligt nok! Det er lidt som at få en gave ;-)

   Slet
 2. Skønt med noget nyt til haven :-)

  SvarSlet
 3. Det er altid lækkert med lidt nyt udstyr...skal du også så vingummibamsetræer :o)))

  SvarSlet
  Svar
  1. Det ville være ret populært med vingummibamsetræer! Yngstepigen har dog fortæret den lille gave, som var med fra Kerneliv!

   Slet
 4. Lækkert med nyt udstyr. Jeg købte en priklepind for et par år siden, den er jeg glad for.
  Mvh
  Lene Bedstemorshave

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg glæder mig til at afprøve priklepinden - jeg er lidt overrasket over, hvor stor den er, men det må jo komme an på en prøve!

   Slet